Сім чоловічих імен, власникам яких на роду написано стати начальником

7 січня 2023, 21:29оновлено 9 січня 2023, 11:08
Як кажуть фахівці, сильні імена для хлопчиків, дані їм батьками, можуть всерйоз вплинути на подальшу долю їх нащадків.
Чоловік, Бос
Чоловік, Бос / Flickr.com / Frank Fullard / Dafydd Penguin

Сильні чоловічі імена

Серед сотень та сотень чоловічих імен є різні. Є звичні, є незвичайні та рідкісні. Але, кажуть фахівці, є такі імена, у власників яких найбільше шансів зробити кар'єру.

Олександр. Дуже давнє ім'я. Ще античного походження і воно означає "захисник". Людина слова і справ. Старанний і копіткий в роботі. Честолюбний, домагається великих життєвих успіхів. Небагатослівний, доброзичливий, не злопам'ятний, але вразливий. Володіє яскраво вираженими творчими здібностями і тонкою інтуїцією, тому легко домагається успіхів у професійній діяльності, спорті та бізнесі, а також хорошого становища в суспільстві. І майже завжди спокійний і врівноважений.

Олексій. У перекладі з античних мов - "захисник людей". Знає собі ціну, наполегливо йде до наміченої мети. Не позбавлений марнославства і спраги влади. Олексії здатні успішно керувати хоч маленьким, хоч великим колективом (з опорою на здібних підлеглих). Строгий, але справедливий. Іноді сторонньому спостерігачеві може здатися, що Олексії недостатньо емоційні, насправді він часто просто боїться втратити обличчя. У любові часто азартні, пірнають в неї з головою, але супутницю життя вибирають вкрай обачно.

Дмитро. У перекладі з давньогрецької - "належить Деметрі". Тобто богині землі і родючості. Розумний, наполегливий і винахідливий, добре орієнтується в новій обстановці. Вкрай непоступливий, завжди наполягає на своєму. Але його впертість, як правило, нешкідливо. Ось тому у нього багато друзів, доброзичливців і часом навіть покровителів. Товариськість і працьовитість забезпечують йому просування по службових сходах. Домагається успіху в будь-якій сфері діяльності.

Сім чоловічих імен, власникам яких на роду написано стати начальником

Микола. У перекладі з давньогрецької "переможець народів". Наполегливий в роботі, кмітливий, врівноважений, добра людина. Ніколи не відмовиться від можливості заробити. Якщо Микола стає начальником, його характер змінюється - він зосереджено мовчазний, схильний до спалахів гніву, здатний на непередбачувані вчинки, і підлеглі його побоюються. Його працездатності просто немає межі. Любить жінок і не страждає від нестачі їх уваги.

Павла. Походить від латинського слова "Паулус" − малюк, маленький. Вміє співчувати людям і зберігати їх таємниці, на нього в усьому можна покластися. Стійка людина, сильний і мужній. Емоційний, привабливий, не дуже балакучий, хоча і мовчуном його не назвеш. Не відмовляється від додаткового заробітку, якщо це не зажадає від нього порушення розміреного укладу життя.

Гліб. Походить від давньоскандинавського імені Готліб, що означає "улюбленець Бога", "під божественним захистом". Глеби - дуже сильні духом, настирливі і впевнені в собі. Чоловік з таким ім'ям намагається всього домагатися сам, не любить надмірної уваги до своєї персони, і швидко приймає навіть важкі рішення. І це допомагає йому зробити хорошу кар'єру в майбутньому.

Назар. У перекладі з івриту ім'я "Назар" означає "Обітниця" або "Посвята себе Богу". Також в перекладі з арабської таке ім'я можна трактувати як "далекоглядний". Назар - дуже яскрава, сильна, суперечлива і вкрай войовнича душа. Його незвичайний і загадковий характер з дитинства притягує до нього людей. І від цього у Назаров багато друзів і знайомих. Назари - дуже комунікабельні і рухливі. Вони прагнуть досягати високих результатів, йти до своїх цілей самостійно і хоче матеріального достатку. В людях цінують перш за все вірність, поступливість, чесність.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти