Сім жіночих імен, чиї власниці нерозлучні з успіхом

24 грудня 2022, 13:31
10190
В імені жінки будь-яка буква несе з собою не тільки звук, але і вібрації, які надають на неї цілком конкретний вплив. Главред розібрався детально в темі.
Жінка
Сім жіночих імен, чиї власниці нерозлучні з успіхом / колаж фото DC / Toℓeg flickr.com/

Жінки з певними іменами, кажуть астрологи, частіше за інших довго живуть у шлюбі, роблять успішну кар'єру. Неначе якісь добрі феї над ними ворожать.

Олександра. Такі дівчата з міцною волею і розумом. І дуже люблять загартовувати свій характер труднощами і негараздами. Однак Саші найчастіше успішно їх долають. Астрологи кажуть, що це ім'я дарує їй міцний захист.

Варвара. У таких дівчат завжди потужна енергетика. Ось тому вони найчастіше - дуже ризикові і зазвичай виходять сухими з води. Плюс Варі люблять духовно розвиватися і ризикувати водночас. Але, стверджують астрологи, завдяки імені, Варвари домагаються успіху і ловлять удачу в свої сітки.

Вікторія. Віконьки - їх імена несуть вібрації удачі. І дозволяють жінкам з таким ім'ям досягати перемог в будь-якій галузі. І, в більшості випадків, вони вдало виходять заміж і постійно домагаються бажаних успіхів в роботі.

Маргарита. Риточки - зазвичай дуже сильні дами. Пані, войовниці, королеви і лідерки. Але часто вони при всьому при цьому вкрай ніжні і жіночні. Власниці цього імені дуже і дуже часто реально завойовують успіх.

Вероніка. Дуже часто вони мудрі і талановиті. У них вистачає сильної інтуїції. І найчастіше це дає можливість їм передбачати майбутнє і правильні рішення приймати. Завдяки своєму імені, кажуть астрологи, Вероніки сильно розумні і завжди з собою мають невидимий талісман.

Єлизавета. Лізоньки (принаймні, більшість з них) – улюблениці долі. До них вона прихильна. І ось тому вони добре вміють задовольнятися дарами небес. Ну і в найкращому випадку їх життєвий шлях виходить легкий і рівний (без різних потрясінь).

Уляна. Улі зазвичай на вигляд досить чуттєві, ніжні і вразливі. Але під цією оманливою маскою зазвичай ховаються сталеві нерви і потужний розум. Якщо захочуть, то легко закрутять навколо себе і інших теплу атмосферу. Ну і Улі, як правило, душі компаній. Можуть обігріти увагою кожного і готові всім допомогти. А в роботі Уляни наполегливі і амбітні (і тому часто досягають вершин).

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти