Срібні лисички Голлівуду: топ-7 знаменитостей, які не зафарбовують сивину

22 травня 2023, 10:57
1722
Сталь в волоссі в тренді - жінки зберігають привабливість, навіть якщо не маскують сивину. Переконатися в цьому можна, глянувши на цих красунь.
Меріл Стріп, Дайан Кітон, Мей Маск
Які знаменитості відмовилися зафарбовувати сивину / imdb.com, ua.depositphotos.com, instagram.com/mayemusk

Жіночі вікові зміни, особливо в тому, що стосується зовнішності, все ще стигматизуються в сучасному суспільстві. Відсутність макіяжу або явна сивина для багатьох здається чимось до неподобства непристойним. На щастя, знаменитості, які задають багато трендів, своїм прикладом ламають стереотипи, і надихають жінок не соромитися срібла у волоссі, подарованого природою.

Главред розповість, які зірки не зафарбовують сивину, і дуже цим пишаються.

Акторський талант Емми Томпсон приніс їй два "Оскара", два "Золотих глобуса", дві премії BAFTA і звання дами-командора ордена Британської імперії. Всенародна любов до Томпсон безмежна, тому всім рішуче плювати, якого кольору у неї волосся. Тієї ж думки і сама артистка - час від часу 64-річна акторка все ще повертається до свого натурального блонду, але великої трагедії з сивого волосся не робить. Його вона демонструє і в повсякденному житті, і на зйомках.

відео дня
Емма Томпсон
Які знаменитості відмовилися зафарбовувати сивину - Емма Томпсон / ua.depositphotos.com

Темноволоса "королева крику" Джеймі Лі Кертіс почала сивіти досить рано, і, за визнанням самої акторки, чекала цього процесу з нетерпінням - дуже вже їй подобалося її волосся з "природним мелірування" відтінку "сіль з перцем". Свою сивину, яка тепер повністю покрила волосся акторки, Кертіс пестить і плекає, відмовляючись від фарбування навіть заради ролей.

Джеймі Лі Кертіс
Які знаменитості відмовилися зафарбовувати сивину - Джеймі Лі Кертіс / instagram.com/jamieleecurtis

Мама Ілона Маска в 75 років все ще є популярною моделлю і музою для багатьох дизайнерів. Більш того - зараз вона набагато більш популярна і затребувана, ніж в юності, на початку своєї кар'єри. Важливою частиною образу Мей стала білосніжна сивина, хвацько закручена в химерні зачіски. Експерименти з образами не закінчуються з першими сріблястими павутинками в волоссі - це Маск знає напевно.

Мей Маск
Які знаменитості відмовилися зафарбовувати сивину - Мей Маск / instagram.com/mayemusk

Миловидна брюнетка була предметом обожнювання для всіх чоловіків, і заздрості - для всіх жінок в 90-их роках. У двохтисячних - стала синонімом словосполучення "природна краса" завдяки співпраці з брендом косметики L'oréal. Незважаючи на те, що популярність їй в першу чергу принесла саме яскрава зовнішність, сама Енді Макдауелл до неї ставиться спокійно. Сиві локони вона відростила під час локдауну, коли перукарські послуги були недоступні. Однак після скасування обмежувальних заходів Макдауелл вирішила не повертатися до фарбування волосся. "Це не сивий, а сріблястий колір. Я перестала фарбувати волосся не тому, що мені байдуже, як я виглядаю, а тому, що мені це подобається!" - заявляє акторка.

Енді Макдауелл
Які знаменитості відмовилися зафарбовувати сивину - Енді Макдауелл / ua.depositphotos.com

Сивина в тренді, доводить Меріл Стріп - легенда Голлівуду, яку вважають однією з найвидатніших акторок нашого часу навіть самі єхидні кінокритики і таблоїди. Вона сама - Голлівуд, тому правила краси диктує вона. Принаймні в тому, що стосується особисто її зовнішності. У повсякденному житті, на сцені або червоній доріжці артистка може собі дозволити вийти без макіяжу і зі сріблом у волоссі. Чого тільки вартий її образ сивочолої Міранди Прістлі у фільмі "Диявол носить Prada".

Меріл Стріп
Які знаменитості відмовилися зафарбовувати сивину - Меріл Стріп / ua.depositphotos.com

Незважаючи на те, що в кіноіндустрії Фостер з 3 років, вона не стала жертвою Голлівуду з його поклонінням перед вічною молодістю і недосяжними стандартами краси. Акторка усвідомлено відмовляється від хірургічних і косметологічних втручань, і навіть на килимових доріжках з'являється з мінімумом макіяжу і без хитромудрих зачісок. Що ж стосується сивини, то Джоді прекрасно з нею звиклася і приймає її з радістю та гордістю.

Джоді Фостер
Які знаменитості відмовилися зафарбовувати сивину - Джоді Фостер / imdb.com

Оскароносна муза Вуді Аллена і зірка "Хрещеного батька" Дайан Кітон на сцені вже більше 50 років. За цей час вона встигла побувати і в ролі фатальних красунь, і поважних дам. Сама акторка до віку і пов'язаних з ним змінами ставиться спокійно - Кітон все ще затребувана, як артистка, всупереч тотальному бойкоту на пластичну хірургію і омолоджуючі процедури. Те ж стосується і зафарбовування сивини: для ролі вона допускає тонування, але в житті, за словами самої Дайан, їй важливіше нафарбувати губи, ніж приховувати сивину.

Діана Кітон
Які знаменитості відмовилися зафарбовувати сивину - Дайан Кітон / ua.depositphotos.com

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти