Що не можна класти на ліжко: прикмети, про які варто знати

31 травня 2023, 16:49
Прикмети про ліжко існували здавна і їх є безліч - читайте цікаві факти.
Чому не можна спати на чужій постільній білизні
Чому не можна спати на чужій постільній білизні / колаж: Главред, фото: instagram/sleeppy_sheep, іnstagram/tkani_na_lenina, ua.depositphotos.com

Чому не можна класти гостей на своє ліжко.? Мало хто знає, але існує ряд прикмет, які треба взяти до уваги, щоб уникнути непорозумінь, розладів та конфліктів у родині.

Чому не можна поступатися своїм ліжком гостям

Не варто впускати у своє ліжко гостей, навіть, якщо це дуже близькі друзі. Для них у вас вдома може бути диван чи крісло, але не ваша постіль. Подружнє ліжко, як і спальня - тільки для двох. Якщо ви впустите когось на своє ліжко, є ризик накликати конфлікти у свою родину, навіть може дійти до подружньої зради. Чоловік і дружина - це єдина і нерозлучна пара, отже і в ліжку повинні залишатися разом. Спати потрібно в своєму ліжку і під одною ковдрою. Подушки також мають бути в однакових наволочках - це не лише надасть кімнаті затишку, але й ще зблизить стосунки і довіру один до одного.

Що не можна робити в ліжку

Не всі знають, але голки та шпильки несуть енергетику незлагоди. Якщо ці предмети опиняться на вашому ліжку, вони можуть викликати постійні сварки і чвари вдома. Варто взяти за звичку, що не можна зберігати голки й шпильки у спальні та не можна шити, сидячи на ліжку.

Ні в якому разі не можна класти на ліжко "мертві" квіти. Ще наші предки наголошували на тому, що засушені квіти - це джерело мертвої енергії. Якщо вони опиняться на ліжку, то можуть викликати погіршення самопочуття, або ж і взагалі невиліковні хвороби.

Поганою прикметою вважається дзеркало на ліжку. Здавна наголошували, що дзеркало є посередником між світом живих та мертвих. Звідси й прикмета, що не можна вішати дзеркала у спальні, бо це може загрожувати людині недугами. Позбавтесь звички залишати дзеркало на ліжку, адже це може повпливати на ваше самопочуття та успіхи в особистому житті.

Більшість людей, коли хворіють, то часто залишають ліки біля свого ліжка. Але не варто таке робити, бо через ліки на ліжку, можна часто хворіти. Медикаменти біля ліжка чи на ньому, на підсвідомому рівні асоціюються із хворобою. Ця звичка може насилати на вас енергію хвороб.

Чому не можна сидіти на ліжку у вуличному одязі

Сидіти на ліжку у вуличному одязі не тільки погана прикмета, але це ще й не гігієнічно. Коли людина приходить із вулиці і сідає на своє ліжко, не переодягнувшись, вона приносить всю вуличну енергетику у свою постіль і в оселю. Через це вночі можна погано спати, ніби якісь думки лізуть у голову і щось заважає заснути.

Небезпечно для здоров'я сидіти або лежати на ліжку у вуличному одязі. Патогенні мікроорганізми можуть жити на речах декілька тижнів та місяців. Кожного дня одна людина відкидає близько 500 мільйонів клітин шкіри та виділяє один літр поту. Все це проявляється на одязі і виділяється мікробами, а вони можуть спричинити різні хвороби.

Дивіться відео про те, як і куди краще поставити ліжко:

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти