Що приносить триколірна кішка: чекати щастя чи невдачі

30 червня 2023, 23:31
Приблудила триколірна кішка, прикмети про які варто знати кожному.
Що приносить триколірна кішка: чекати щастя чи невдачі
Що означають 3 кольорові кішки / колаж: Главред, фото: instagram/amra_murr

Зустріти триколірну кішку вважається ледь не магічним явищем. Коли кішка забарвлена одночасно в три кольори, вважається, що сила кожного посилюється у багато разів. Тому такі тварини високо цінуються та вважаються магічним символом.

Якого кольору кішка приносить удачу

  • Руді коти в будинку покращують фінансовий стан. Вони вміють приманювати гроші до свого господаря. Вважається, що в різних культурах така здатність пояснюється із кольору кішок, які схожі із золотом.
  • В народі вважають, що білі кішки мають "лікувальну" здатність. Вважається, що коти мають цілющі здібності, а також можуть позбавляти почуття втоми. Біла кішка в будинку допоможе бути здоровішими та уникати сварок.
  • Кішки звичайного коричневого забарвлення приносять у будинок щастя і вдачу. Їхня енергія настільки потужна, що вони можуть наділяти нею всіх жителів будинку.
  • Якщо ви заведете сіру кішку, то незабаром знайдете щастя в особистому житті. Як вважають в народі, що сірі коти допомагають влаштувати щасливе особисте життя.
  • Зазвичай вважають, що чорні кішки приносять нещастя, але це не так. Чорні кішки навпаки позбавляють поганої енергії у будинку та допомагають господарям бути спокійними та мудрими. Такі коти зазвичай стають талісманом, який допомагає захистити від заздрісників та допомагають уникнути біди.

Чим хороші триколірні кішки

  • Якщо ви маєте триколірну кішку, то вам дуже пощастило. В народі кажуть, що коти із чорними, білими та рудими плямами притягують кошти. Білий колір символізує чистоту, чорний - перемога над чорними силами, рудий проганяє лиху енергетику.
  • Існує відома прикмета, якщо до вашого господарства приблудилося триколірне кошеня або доросла кішка, то незабаром в родині буде поповнення - хтось одружиться.
  • Триколірний домашній улюбленець вдома приверне успіх до його господарів. Власники таких особливих котів підтверджують, що в них неочікувано з'явились додаткові грошові джерела та поліпшилось особисте життя.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти