Шикарна укладка забезпечена: 5 лайфхаків для природного об'єму волосся

5 грудня 2022, 21:08
Для того, щоб зробити гарний об'єм волосся необов'язково використовувати купу засобів, які псують волосся.
волос
Як зрадити волоссю обсяг / Instagram

Шикарне волосся з красивою укладкою – мрія будь-якої красуні. З густим волоссям не потрібно ламати голову про те, як же зробити зачіску об'ємною. У володарів такого волосся об'єм відчувається і без додаткових засобів, головне, щоб голова була чиста.

Але що робити тим, у кого волосся тонке і ламке. В цьому випадку навіть правильно підібрана доглядова косметика не завжди може врятувати ситуацію. В першу чергу обсяг залежить від того, в якому саме напрямку росте волосся.

Але кожна красуня може зробити самостійно пишний обсяг. Главред підібрав кілька лайфхаків.

Боковий проділ

Одним з найпростіших способів додати волоссю об'єм стане саме боковий проділ. Така укладка вимагає мінімум часу і з нею впорається будь-яка дівчина. З боковим проділом волосся буде виглядати пишніше, ніж з рівним. Однак не варто очікувати від цього якихось диво-ефекту.

Легке начісування

Щоб така укладка виглядала природно, краще використовувати для начісування зубну щітку. Для цього потрібно розділити волосся проділом і начесати пасма біля самих коренів. Після цього проділ потрібно зрушити на пару сантиметрів убік і знову повторити.

волос
Як зрадити волоссю обсяг / Instagram

Сушка волосся вниз головою

Про цей лайфхак багато хто не знає, але він дійсно дає ефект. Під час такої сушки потрібно використовувати щітку-брашинг і витягати нею пасма від коренів до кінчиків. Повітря фена в такому випадку краще направити на корені. Після такої сушки укладка стане більш пишною.

Правильні засоби

Якщо ви хочете зробити укладку, то варто вибрати в магазині саме ті товари, які вам знадобляться. Краще не купувати для укладання масла і гелі. Вони досить важкі і не дадуть того обсягу, на який ви розраховуєте. Краще віддати перевагу спреям, мусів і пінок.

Завийте волосся

Якщо у вас тонке волосся без обсягу, то краще не намагатися їх вирівняти. Відмінним варіантом стане завивка. Ви можете зробити пишні кучері, локон, укладку з ефектом пляжних хвиль.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти