Шкіра сяятиме, а губи будуть ніжними: цей секретний продукт догляне за обличчям красунь

6 грудня 2022, 05:00
Виявилось, що звичайна кухонна сіль може відмінно справитись із сухістю губ, закупоркою пор та зволожить обличчя.
лицо, соль
Сіль допоможе у догляді за обличчям / Колаж фото ua.depositphotos.com

Кожна жінка хоче мати чудовий вигляд з підтягнутою та сяючою шкірою обличчя. Однак не кожна може похизуватись такою від природи.

Найчастіше жінкам доводиться проводити різні косметичні процедури, аби шкіра була достатньо зволоженою та очищеною.

Салони та професійна доглядова косметика - дороговартісне задоволення. Та виявляється, досягти чудового ефекту можна навіть вдома за допомогою одного базового продукту, який знайдеться майже у кожному помешканні. Цим секретним продуктом є звичайна сіль.

Ніжні губи забезпечені

Інколи шкіра на губах може сильно пересихати, що перетворює їх з ніжних у достатньо грубі. Найскладніше з цим боротися взимку. Під дією вітру та морозу губи навіть можуть почати лущитись.

У такому випадку ефективним буде сольовий розчин. У 100 мл води необхідно додати ложку солі та все добре перемішати. Отриманий розчин слід нанести на губи та дати йому висохнути.

"Ліки" від висипань та закупорки пор

Від прищів та закупорки пор найчастіше страждають жінки із жирним типом шкіри. Сольовий розчин (100 мл води та 1 ложка солі) зможе вдало очистити шкіру. Тривале використання такого засобу може дати результат і ви помітите, як на обличчі поступово почнуть зникати дрібні висипання.

Цей засіб слід тримати на шкірі до його висихання, після чого необхідно все змити. Краще не застосовувати сольовий розчин на шкірі, якщо капіляри розташовані достатньо близько до поверхні і їх помітно неозброєним оком.

Шкіра буде світла та зволожена

Той же сольовий розчин може допомогти позбавитись сухості шкіри та освітлити її. Якщо, наприклад, взимку від вітру та морозу на обличчі з'явилась сухість, то сольовий розчин зможе ці ділянки пом'якшити.

Наносити розчин потрібно вже описаним раніше способом. Якщо ви просто хочете освітлити шкіру, то можна почати вмиватися ним вдень та вночі. Тон шкіри дійсно може стати світлішим, а веснянки - менш помітними.

Важливо! Якщо на вашій шкірі є рани, порізи або просто подряпини, краще уникнути застосування сольового розчину.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти