"Штірліци" зодіакального кола: 5 знаків Зодіаку, які вміло приховують почуття

31 січня 2023, 13:21оновлено 31 січня 2023, 23:35
Вони приховують свої почуття і вимагають уваги до себе постійно.
'Штірліци' зодіакального кола: 5 знаків Зодіаку, які вміло приховують почуття
Знаки Зодіаку, які не вміють любити/ ua.depositphotos.com

Далеко не всі представники зодіакального кола здатні проявляти пристрасть і любов. Їх почуття приховані десь глибоко в душі і іноді здається, що вони не здатні любити. Можна виділити п'ять знаків Зодіаку, які не вміють любити по-справжньому. Їх поведінка зовсім не говорить, що вони не люблять, тому варто пильніше придивитися до тих, хто поруч. Їх почуття приховані від очей сторонніх, а для тих, хто зможе знайти алмаз невимовно пощастить.

Главред пропонує дізнатися, які знаки Зодіаку можуть влаштувати сварку на рівному місці "Психують і сваряться на рівному місці: 3 найнестримніші знаки Зодіаку".

Знаки Зодіаку, які не вміють любити: 1 місце

Представники цього знака прагматики і трудоголіки, цінителі накатаної колії. При цьому вони володіють найціннішими рисами – відданістю і постійністю. Якщо Козероги закохуються, то вони не говорять направо і наліво про свої почуття, вони діють. Розглянути в Козерозі закоханого може не кожен. Це люди-скелі, які сказавши один раз зберігають вірність своїм словами. Тому від них цілком можна почути фразу "Я ж сказав на весіллі, що люблю тебе, і від своїх слів не відмовляюся". При цьому Козероги пронесуть свою вірність через все життя. З ними буде важко тим, хто чекає пристрастей, емоцій і вогню.

Знаки Зодіаку, які не вміють любити: 2 місце

Представники повітряного знака можуть бути романтиками, говорити про свої почуття, але потім робити все навпаки. Егоїзм вилазить з усіх щілин Близнюків. Вони часто обманюють близьких з приводу і без такого. Близнюків заслужено відносять до знаків Зодіаку, які не вміють любити і часто змінюються. Перші місяці відносин з Близнюками будуть бурхливим і яскравим романом, але як тільки партнер спійманий в тенети, запал Близнюків згасає. Щоб утримати таку людину потрібно буде працювати за двох, забезпечуючи динаміку у відносинах, емоції, які Близнюки будуть із задоволенням споживати.

Знаки Зодіаку, які не вміють любити: 3 місце

Це волелюбні і незалежні представники зодіакального кола. Їм заважають шлюбні узи, побутова рутина навіває нудьгу. Вони хочуть легкої любові без особливих зобов'язань. Яскравість відносин у Водоліїв триває тільки в цукерково-букетний період, а потім все згасає. Після весілля - це сумні люди, які шукають яскравості всюди, так як їм нудно. Партнеру Водолія доведеться забезпечувати необхідну яскравість відносин, щоб утримати кохану людину.

Знаки Зодіаку, які не вміють любити: 4 місце

Зрозуміти, чого хоче від життя представник цього знака може лише він сам, але і це вдається не завжди. Вони здатні на прояв почуттів. Однак це буде мало помітна активність. Скорпіони вважають це нормою, а ось справжня любов нормальних людей для них прояв власництва і егоїзму. При цьому представники цього знака Зодіаку, які не вміють любити вміють знаходити привід для ревнощів. Вони приревнують навіть до стовпа. Відносини з такою людиною потрібують терпіння, щоб винести всі витівки Скорпіонів протягом усього сімейного життя.

Знаки Зодіаку, які не вміють любити: 5 місце

Представники цього знака не закохуються, вони знаходять людину, яка їм підходить для створення сім'ї. Цукерково-букетний період у Раків дуже яскравий і емоційний. При цьому більшість раків – дуже цікаві особистості. Після весілля весь запал вичерпується, і представники цього знака остигають. Однак Раки не холодні, вони спокійні і відсторонені рівно на стільки, наскільки це дозволяє ситуація і здоровий глузд. Ці люди вміють піклуватися про сім'ю і рідних, але їх почуття не бризкають. У чомусь Раки схожі на Козерогів. Обидва ці знаки живуть за розкладом, від них важко чекати спонтанності і яскравості емоцій. Червоточиною раків є скарги на життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти