Синоптик розповіла, коли в Україну повернеться спека до +33

25 серпня 2021, 17:43
Температура повітря в Україні різко піде вгору.
Погода
Погода в Україні на кінець літа / ua.depositphotos.com

Погода в Україні у найближчі вихідні значно зміниться. В Україні очікується потепління, і температура повітря підвищиться до + 33 градусів.

"У найближчі неділю-понеділок температура стрибне в Києві до + 30...+ 33 градусів. Але ненадовго", – повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

А ось у четвер, 26 серпня, в столиці, за словами синоптика, буде "волого і свіжо". Вдень очікується дощ і гроза, температура до +19 градусів.

28 серпня дощі покинуть майже всі області. Грози будуть у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Одеській областях. Вдень у західній частині буде +17 +23, а вночі +6 + 11. У східній частині буде +23 +30, а вночі +12 + 16.

29 серпня прогнозують дощі в західних областях.

Температура повітря в східній частині України складе + 26 +31, а вночі +13 + 16. У західній частині вдень буде +17 +27, а вночі +9 + 13.

читайте такожВ Україні можуть зникнути цілі міста: екологи б'ють на сполох

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

Головний народний синоптик країни Леонід Горбань розповів про погоду на осінь 2021 року. Так, у вересні українців чекає ще 10 теплих днів. Але потім підуть дощі і похолодання. Жовтень буде сухим, але з нічними морозами. У листопаді ж, за словами синоптика, холоди продовжаться. Також очікуються опади, в тому числі ранній сніг.

Горбань також додав, що зима 2021 року в Україні буде, ймовірно, холодною – в грудні можливі сильні морози і крижані дощі вже в першій декаді місяця. А в другій - очікуються невеликі снігопади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти