Казка зі щасливим кінцем: 4 знаки зодіаку в 2023 році зустрінуть свою любов

21 жовтня 2022, 19:28оновлено 22 жовтня 2022, 13:15
Чотири знаки зодіаку зможуть заручитися прихильністю Купідона.
Гороскоп 2023
Гороскоп на 2023 рік - 4 знаки будуть щасливі в любові / ua.depositphotos.com

Чотири представники зодіакального кола знайдуть своє щастя в любові в наступаючому році. Вони зможуть зустріти людину, з яким захочуть побудувати міцні відносини і пов'язати свою долю.

Про те яка тварина китайського гороскопу візьме кермо влади в свої руки в наступаючому році, і як його задобрити, читайте в матеріалі: 2023 - рік якої тварини за східним календарем: в чому зустрічати і що готувати.

Астрологи назвали чотири знаки гороскопу, яким в наступному році вдасться завоювати прихильність Купідона. Для них це буде час романтики, нових знайомств і любові.

відео дня

Рішучі дії

У рік Чорного Кролика представники земного знака зодіаку дозріють до серйозних стосунків. Вільним Тільцям захочеться випробувати це ніжне почуття, а ті, хто в парі будуть налаштовані на рішучі кроки. Не виключено пропозицію руки і серця або народження дитини – зміни в особистому житті будуть по-справжньому серйозні.

читайте такожПринесуть удачу і щастя: названі кольори 2023 року

Швидке заміжжя

Люди вогняного знака також зможуть зустріти людину, яка змусить вирувати кров. Це може статися вже в першій половині року. Для тих хто вже в стосунках ідеальним періодом для укладення шлюбу може стати весна. Перша половина березня стане особливо вдалим часом.

Романтика і флірт

Терезам зірки подарують багато можливостей для зустрічей з новими людьми і цікавого спілкування. Ваші чарівність і шарм дозволять зачарувати шанувальників. Романтика і нешкідливий флірт можуть перерости в міцні серйозні відносини. Багато хто може задуматися про створення сімейного гніздечка, проте не варто поспішати з рішеннями, прислухайтеся до внутрішнього голосу, інтуїція вкаже правильний шлях.

читайте такожГрошова удача і благополуччя: 4 знаки будуть жити в шоколаді в 2023 році

Важливі знаки

Стрільцям, в пошуках своєї другої половинки варто бути уважними до підказок долі. У будь-якій незначній дрібниці може ховатися важливе послання. Вас чекають захоплююче спілкування і нові знайомства, які можуть мати найнесподіваніше продовження. Найбільш сприятливий період для заміжжя в першій половині року.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти