Казкова удача і великі зміни: 3 знакам зодіаку неймовірно пощастить в рік Чорного Кролика

25 вересня 2022, 19:23
Три знаки зодіаку зможуть досягти запланованого в рік Кролика.
Гороскоп 2023
Гороскоп на 2023 рік / ua.depositphotos.com/

Для трьох представників зодіакального кола наступний 2023 - рік Чорного Кролика стане часом великої удачі. Вони зможуть втілити свої заповітні бажання і зміцнити матеріальне становище.

Про те, як зустрічати наступаючий рік, щоб залучити удачу, читайте в матеріалі: 2023-рік якої тварини за східним календарем: в чому зустрічати і що готувати.

Астрологи назвали три знаки зодіаку, які зможуть заручитися заступництвом активного і діяльного Кролика.

відео дня

Вступлять в період білої смуги

З початку 2023 року представників повітряного знака можуть підстерігати труднощі, і навіть серйозні випробування долі. Однак вже з лютого в житті Близнюків почнеться біла смуга. Під заступництвом Кролика і чекає спокійний рік, наповнений щасливими подіями. Зміни торкнуться особистого життя знака. Вільні зможуть зустріти людину, з яким захочуть пов'язати свою долю, а ті хто в шлюбі можуть порадіти новини про поповнення в сімействі.

Реалізують свої амбіції

2023 рік принесе представникам знака стихії води кілька кардинальних змін. Не виключено, що вам доведеться змінити місце роботи на більш привабливу. Це допоможе вам реалізувати свої амбіції і зміцнити фінансовий добробут. Можливо, ви відчуєте, що готові розвивати свій власний бізнес. Успіх Скорпіонам принесуть заняття, пов'язані з творчістю. Вільних Скорпіонів чекає рік романтики і флірту.

читайте такожМісяць казкової удачі: 3 знаки зодіаку в списку щасливчиків жовтня

Здійснять довгоочікувані покупки

У рік Чорного Водяного Кролика пощастить і Стрільцям. Ви зможете помиритися з дорогими серцю людьми і зрозумієте цінність родинних зв'язків. Вас чекає рік, наповнений яскравими емоціями і враженнями. Не виключено, що вас чекає незабутня подорож. Можливо, ви приймете рішення т переїзді в іншу країну або купівлі нерухомості. Вас чекатимуть приємні клопоти з облаштування житла. В особистому житті можливі приємні зміни - весілля або народження дитини.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти