Скільки підков можна чіпляти вдома: чому більшість неправильно використовує талісман на щастя

16 травня 2023, 16:12
Наші предки вірили, що підкова приваблює благополуччя, гроші і позитивну енергетику у дім. Але не всі знають, як правильно користуватися цим оберегом.
Подкова, семья
Скільки підков можна чіпляти вдома/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Підкова є одним із найпопулярніших оберегів. Традиція використання цього предмета саме з такою ціллю прийшла до нас з давніх давен. Наші предки вірили, що цей талісман може відігнати від житла злих духів і весь негатив, у той же час він приваблюватиме щастя, успіх і гроші. Головне знати, як правильно чіпляти підкову і в яких саме місцях оселі вона повинна перебувати.

Є низка різних способів, як саме можна розмістити такий оберіг. Якщо почепити його над вхідними дверима ззовні житла кінцями донизу, то він буде відганяти злих духів і не пустить у ваш дім негативну енергетику і різні нещастя. Якщо ж розмістити підкову над вхідними дверима всередині житла кінцями доверху, то вона приваблюватиме благополуччя, щастя, позитивну енергетику і гроші.

Отож, місце розташування підкови можна обирати, опираючись на те, якої саме кінцевої мети вам найважливіше досягнути.

відео дня

Проте часто зустрічається запитання, скільки підков можна чіпляти вдома. Дехто вперто переконаний, що можна лише одну, а дехто навпаки не обмежує себе і вважає, що "чим більше, тим краще". То хто ж із них правий?

Насправді вважається, що немає жорсткого обмеження на кількість підков, які можна чіпляти вдома, проте найкраще, щоб вона була одна. Місце цієї підкови можна час від часу змінювати, якщо у вас змінюються якісь життєві пріоритети або запити.

Якщо ж ви все-таки вирішили підсилити ефект і почепити вдома не одну підкову, а декілька, то можете скористатися наступними підказками.

Підкову чіпляють у спальні біля узголів'я ліжка, щоб вона захистила від хвороб і безсоння, а також оберігала подружжя від сварок і зрад. Якщо ви хочете привабити благополуччя і успіх, то варто почепити такий оберіг у вітальні над каміном або на підвіконні.

Можна також почепити підкову над ліжком у дитячій кімнаті – тоді вона приваблюватиме позитивну енергетику до вашої дитини. Якщо ж почепити магнітик у формі підкови на холодильник, то це допоможе "заморозити" погану атмосферу, сварки і непорозуміння вдома.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти