Скільки відсотків чоловіків повертаються до колишніх і чому це відбувається

28 березня 2023, 17:27
У сучасному світі досить часто можна почути історію про те, як повертаються колишні.
Скільки відсотків чоловіків повертаються до колишніх
Скільки відсотків чоловіків повертаються до колишніх / колаж фото ua.depositphotos.com

Ми спробували знайти відповіді на ці питання і розібратися в суті феномена. Про те, як часто повертаються колишні - читайте далі.

Чому колишні повертаються - причини і мотивації

Повернення колишніх - явище масове, а значить його можна досліджувати. Серед загальних причин психологи виділяють кілька. Першою причиною називають відпочинок. Цілком можливо, що після розриву чоловік відпочив і побачив свою дівчину новим поглядом. Також одним з найпоширеніших випадків є той, коли колишні повертаються побачивши, що ви стали краще і у вас все добре. В такому випадку все просто - людині ви потрібні в хорошій формі. Крім іншого, можливо, ваш партнер просто забув все погане, що між вами було і вирішив повернути все на круги своя.

Через скільки повертаються колишні - оптимальний час

Багато людей настільки залежні від відносин, що після розставання чекають повернення своїх партнерів ще дуже довго. Незважаючи на це варто зрозуміти, що відповіді на питання про те, через скільки повертаються колишні - немає. Це дуже індивідуальна історія, яка залежить від тисячі факторів і причин, які неможливо передбачити. Однак точно відомо, що не варто проводити своє життя в очікуваннях, куди краще - насолоджуватися нею і шукати нові джерела радості.

відео дня

Скільки відсотків чоловіків повертаються до колишніх-маленька статистика

Фахівці, які досліджують тему повернення до колишніх стверджують, що до колишніх дружин повертаються практично 95% чоловіків. Вся справа в тому, що деякі з них думають, що хочуть змін, проте не готові будувати щось заново.

Серед них, як правило, протягом 5 років повертається 65% розлучилися, в той же момент через 5-10 років поле розставання до колишніх повертаються 25% партнерів.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти