Скільки разів на тиждень потрібно мити туалет: 2 правила догляду за санвузлом

8 квітня 2023, 15:06оновлено 8 квітня 2023, 15:40
Санвузол - місце в будинку, яким людина користується регулярно.
Скільки разів на тиждень потрібно мити туалет
Скільки разів на тиждень потрібно мити туалет / Колаж фото instagram safaya.co.uk/roz.marin1

Для того. щоб унітаз не являв собою небезпеки - за ним потрібно правильно стежити, адже від проблем, до яких може привести брудний санвузол - важко звільнитися.

Главред розповість все про правила прибирання санвузла.

Чому потрібно мити унітаз - для початку поговоримо про причини

Безперечно, мити унітаз - не зовсім приємне побутове заняття, проте обійтися без нього неможливо. Цей процес можна всіляко скорочувати і мінімізувати ризики, проте не уникати, щоб не нашкодити собі і своїм близьким.

відео дня

Крім того, що брудна сантехніка виглядає погано і зберігає неприємний запах, вона також є оазисом і розсадником для мікробів і бактерій, які небезпечні для життя і здоров'я людини. Мало того, поширюватися він можуть в радіусі двох метрів від самого унітазу.

Скільки разів на тиждень потрібно мити туалет - оптимальний варіант

Як ми вже сказали вище, саме унітаз є сприятливим середовищем для несприятливих мікроорганізмів, які можуть нашкодити людині. З цієї причини, унітаз вимагає особливої уваги і дезінфекції.

Згідно з оптимальними правилами, унітаз необхідно мити і дезінфікувати не рідше одного разу на тиждень з миючими засобами. У той же час для ванної або душової кабіни досить одного разу на два тижні.

Чим мити сидіння унітазу - засоби прийдуть на допомогу

Важливо не тільки те, скільки разів ви миєте унітаз, але і, безумовно, те, чим ви його миєте. Вся справа в тому, що засіб має згубно впливати на життя мікробів.

Слідчо - зараз в асортименті побутової хімії є маса засобів для прибирання санвузлів, саме ними необхідно обробляти чашу унітазу. Края і сидіння при цьому можна обробити більш простим способом - засобом для очищення ванн.

Чим мити унітаз без хімії - є альтернативи

У тому випадку, якщо ви є противником побутової хімії, унітаз все одно необхідно обробляти і робити це ретельно. У цьому випадку є альтернативи. Зробити це можна за допомогою розчину оцту і соди. Для початку необхідно посипати унітаз содою і залишити її на півгодини. Потім соду необхідно змити оцтом. Вируюча реакція відштовхне бруд від поверхонь і ви зможете щіткою акуратно його відмити.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти