Солодке дитинство в СРСР: культові радянські солодощі, які обожнювали діти

3 липня 2023, 11:38
2288
Солодощі, якими діти насолоджувалися в СРСР, були простими, але дорогими спогадами.
Які солодощі їли діти в СРСР
Які солодощі їли діти в СРСР / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Коли мова заходить про спогади про дитинство в СРСР, багато людей згадують смачні солодощі, якими вони насолоджувалися. У той час, коли вибір продуктів був обмежений, діти раділи кожній ласощів.

Давайте разом зануримося в ностальгічну атмосферу і згадаємо, які солодощі були популярні у дітей в СРСР.

Шоколад "Оленка"

Одна з найулюбленіших шоколадок в СРСР був "Оленка". Вона була виготовлена з молочного шоколаду. "Оленка" стала символом дитинства і досі викликає спогади про солодке задоволення.

відео дня

Іриска

Іриски були популярним солодким ласощами в СРСР. Вони представляли собою карамельні цукерки, виготовлені зі згущеного молока і цукру. Іриски були м'якими і ніжними, і їх смак запам'ятовувався на довгий час.

Мармелад

В СРСР мармелад був дуже популярним солодким ласощами. Він був доступний у різних формах та смаках, включаючи фруктові та ягідні варіанти. Діти любили його яскраві кольори та солодкий смак.

Зефір

Зефір - це м'яке і пухке маршмеллоу, яким діти в СРСР обожнювали ласувати. Він був доступний у різних формах та смаках, включаючи додавання фруктових паст та ароматів.

Карамель "Корівка"

Карамель "Корівка" була одним з найпопулярніших видів карамелі в СРСР. Вона виготовлялася зі згущеного молока і мала ніжний смак. Кожна карамель була упакована в індивідуальну обгортку із зображенням корівки.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти