Складна головоломка, яка під силу лише найуважнішим: як знайти козу серед овець за 11 секунд

4 квітня 2023, 12:02оновлено 7 квітня 2023, 15:21
Щоб впоратися із завданням, потрібно зібрати докупи всю свою уважність та кмітливість.
Головоломка
Потрібно знайти козу серез овець/ Playbuzz

Головоломки допомагають "розворушити" наш мозок і є своєрідною зарядкою для розумових здібностей. Для вирішення таких завдань доведеться максимально сконцентруватися на меті і проявити усю свою кмітливість. Нова головоломка, у який пропонується якомога швидше знайти козу серед овець, вимагатиме надзвичайної уважності.

Автори такої головоломки пропонують спробувати її виконати за 11 секунд або менше. Але складність такого завдання досить висока, тому не варто розчаровуватися, якщо його виконання забере у вас більше часу.

Також автори пропонують зіграти у цю гру разом зі своїми друзями і позмагатися, у кого виконання завдання займе якнайменше часу. У такому разі гарне проведення вільного часу з друзями точно гарантоване.

відео дня

При цьому немає ніяких обмежень по віку людей, які можуть брати участь у розв’язанні головоломки – вона під силу будь-кому, головне – правильно застосувати усі свої навики і покликати на допомогу свою уважність.

Головоломка
Потрібно знайти козу серез овець/ Playbuzz

Раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, яку неможливо розгадати за 5 секунд. Головоломка пропонує знайти скибку кавуна без кісточок на картинці, де намальовані загалом 250 скибочок кавуна з кісточками.

Також раніше Главред розповідав про нову головоломку, на якій всього за 7 секунд потрібно знайти приховану лампу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти