Складна оптична ілюзія, яка заганяє в ступор: 95% людей не зможуть порахувати яйця на картинці

12 квітня 2023, 02:15
Вирішення цього завдання не лежить на поверхні, доведеться залучити всю свою уважність та кмітливість.

Яйца, девушка
Потрібно правильно порахувати яйця у пірамідці/ ua.depositphotos.com, УНІАН

Головоломки та оптичні ілюзії здатні добре натренувати наш мозок, адже змушують сконцентрувати всю свою кмітливість та уважність на виконанні складного завдання. А наступна загадка має певну "родзинку" і змусить застосувати логічне мислення. Завдання полягає у тому, що потрібно правильно порахувати яйця, зображені на картинці.

На перший погляд це завдання здається досить легким. Але не варто розслаблятися, якщо ви думаєте, що розгадка уже у ваших руках. Адже найбільш очевидна відповідь може виявитися неправильною, пише Mirror.

відео дня

Із цим завданням може впоратися лише невелика кількість людей. Для цього доведеться першочергово проявити логіку та кмітливість, не завадять також математичні здібності.

Щоб впоратися з такою головоломкою, варто мислити нестандартно і не опиратися лише на очевидні речі.

Перш ніж читати далі, спробуйте розгадати загадку самостійно. Якщо вам не вдасться це зробити, можете знайти підказки нижче.

Яйца
Потрібно правильно порахувати яйця у пірамідці/ УНІАН

Якщо ви нарахували 20 яєць, то, на жаль, ви помиляєтеся. Справа у тому, що рахувати також потрібно ті яйця, які розташовані позаду і яких на картинці не видно. Для того, щоб впоратися із завданням, просто уявіть тривимірну пірамідку з яйцями. На картинці видно лише одну сторону цієї пірамідки.

Раніше ми розповідали про складну головоломку, у якій потрібно знайти козу серед овець за 11 секунд. На картинці зображені десятки овець, і десь серед цієї великої отари непомітно принишкла коза.

Також Главред розповідав про головоломку, з якою впораються лише найуважніші – потрібно знайти 16 тигрів за 21 секунду. На картинці зображений топічний ліс, у якому "заховалися" понад півтора десятка тигрів. Більшість з них помітити буде дуже непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти