Складна оптична ілюзія: лише люди з високим рівнем IQ впораються з головоломкою за 10 секунд

10 травня 2023, 19:38
У головоломці потрібно знайти лише одну зайву букву. Вона дуже схожа на букви Е, які ви побачите на картинці.
головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 10 секунд / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Adme

Задачки на логіку, головоломки по картинках, завдання з оптичними ілюзіями - відмінний спосіб зрозуміти, наскільки ви уважна і спостережлива людина. Завдання з пошуком різних предметів на час допоможуть натренувати мозок.

За допомогою головоломок ви можете розкрити свої здібності і почати сприймати речі по-іншому. У вас з'явиться можливість звертати увагу на дрібниці і помічати те, що раніше навіть не впадало вам в очі.

Ми пропонуємо вам вирішити складну головоломку по картинці. Єдине, що вам потрібно - це зосередитися і позбавити свою голову від зайвих думок. Вся ваша увага повинна бути сконцентрована саме на цій головоломці. Тоді ви дійсно здивуєтеся, що здатні виконати подібне.

відео дня

Перед вами картинка з набором букв Е. Здавалося б, там лише набір з однієї літери, проте це не так. Вам потрібно сфокусуватися і знайти там лише одну зайву букву. Відразу зверніть увагу на те, що вони неймовірно схожі між собою і візуально її не буде видно.

На пошук зайвої літери вам дається всього 10 секунд. Варто відзначити, що розібратися з цією головоломкою за цей час зможуть лише люди з високим рівнем IQ.

головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 10 секунд / фото: Adme

Де сховалася зайва буква

Якщо вам не вистачило часу, щоб знайти зайву букву за 10 секунд, то ви можете спробувати ще раз, не обмежуючи себе в часі. Ми дамо вам підказку - серед букв Есховалася буква F.

Якщо вам все ж не вдалося знайти букву або ви хочете дізнатися відповідь, то зараз ми розкриємо секрет. Варто відзначити, що всього на зображенні 10 рядів, в кожному з них по 20 букв. Потрібна нам буква F ховається в 10 ряду. Вона є другою з кінця.

головоломка
Потрібно знайти зайву букву за 10 секунд / фото: Adme

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам головоломку з цифрами. За 15 секунд потрібно знайти зайве число. Встигнути за цей час впоратися з задачкою практично неможливо.

Також є ще одна головоломка. Ви за 10 секунд потрібно знайти справжнього астронома. Батьки думають, що він пішов, але діти бачать його в кімнаті. З цією оптичною ілюзією мислити потрібно нестандартно.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти