Складна оптична ілюзія: потрібно знайти 8 відмінностей за 15 секунд

29 травня 2023, 20:58
Цю головоломку по картинці зможуть вирішити лише найуважніші люди.
головоломка
Знайдіть 8 відмінностей на малюнку / фото: brightside.me

Головоломка по картинці - це те завдання, яке користується популярністю під час тренування нашого мозку. Подібні завдання підвищують різкість наших очей, вчать помічати непомітні речі, підвищують рівень IQ і виробляють уважність.

Ще подібні завдання на логіку є відмінною можливістю розвантажити мозок під час звичайних справ. Трохи зосередженості і посидючості хоча б кілька хвилин в день і ви помітите, як завдяки оптичним ілюзіям ви станете більш уважним і почнете мислити нестандартно.

Ми пропонуємо вам розібратися з цією головоломкою. Перед вами дві, здавалося б, абсолютно однакові картинки. На них зображені одні й ті ж діти, які грають в піску. Однак тут не все так просто. Насправді в цих картинках є відмінності.

відео дня

Вам потрібно знайти 8 відмінностей всього за 15 секунд. Варто відзначити, що за такий короткий час зможуть впоратися з оптичною ілюзією лише найуважніші.

Де відмінності

Якщо вам не вдалося самостійно знайти всі відмінності за 15 секунд - не турбуйтеся. Спробуйте пошукати їх, не обмежуючи себе в часі.

Якщо ви все ж не змогли знайти відмінності, то зараз ми розкриємо вам правду.

головоломка
Знайдіть 8 відмінностей на малюнку / фото: brightside.me

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам головоломку з цифрами. За 15 секунд потрібно знайти зайве число. Встигнути за цей час впоратися з задачкою практично неможливо.

Також є ще одна головоломка. Вам за 10 секунд потрібно знайти справжнього астронома. Батьки думають, що він пішов, але діти бачать його в кімнаті. З цією оптичною ілюзією мислити потрібно нестандартно.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти