Складна оптична ілюзія: потрібно знайти на зображенні тварин і пташку за 15 секунд

24 травня 2023, 17:18оновлено 24 травня 2023, 17:50
З цією картинкою-головоломкою зможуть впоратися лише найуважніші люди з дивовижними можливостями.
головоломка
Потрібно знайти тварин і птицю за 15 секунд / Колаж: Главред, фото: Adme, ua.depositphotos.com

Головоломка є відмінним варіантом для тренування нашого мозку. Іноді він настільки завантажений повсякденними справами, що життя перетворюється в день бабака, під час якого зникає можливість мислити неординарно.

За допомогою головоломок ви можете розкрити свої здібності і почати сприймати речі по-іншому. У вас з'явиться можливість звертати увагу на дрібниці і помічати те, що раніше навіть не впадало вам в очі.

відео дня

Ми пропонуємо вам розібратися з однією головоломкою. Перед вами картинка, на якій зображені кілька дерев, море, будинок, пагорб, корабель.

Однак це ще не все. На цій картинці сховалися 3 тварини і 1 птах, але їх не так просто знайти. Вам потрібно відшукати їх все всього за 15 секунд. Варто відзначити, що з цією головоломкою впораються лише люди з дивовижними можливостями і нестандартним мисленням.

головоломка
Потрібно знайти тварин і птицю за 15 секунд / фото: Adme

Де сховалися тварини і пташка

Якщо вам так і не пощастило знайти тварин і птицю за 15 секунд, то ви можете спробувати відшукати їх і не обмежувати себе в часі.

Нагадаємо, вам потрібно мислити нестандартно, адже з цією оптичною ілюзією все не так однозначно. Придивіться, можливо тварини сховалися на небі, пагорбі і біля дерева.

Якщо вам все ж не вдалося знайти тварин, то нижче ви зможете побачити, де ж саме вони ховаються.

головоломка
Потрібно знайти тварин і птицю за 15 секунд / фото: Adme

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам головоломку з цифрами. За 15 секунд потрібно знайти зайве число. Встигнути за цей час впоратися з задачкою практично неможливо.

Також є ще одна головоломка. Ви за 10 секунд потрібно знайти справжнього астронома. Батьки думають, що він пішов, але діти бачать його в кімнаті. З цією оптичною ілюзією мислити потрібно нестандартно.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти