Складне завдання на логіку: треба переставити 3 сірники, щоб вийшло 2 квадрата

29 червня 2023, 14:43оновлено 1 липня 2023, 13:09
10029
Вам потрібно вирішити цю головоломку по картинці всього за 10 секунд. Зробити це зможуть лише найрозумніші люди.
головоломка
Вам потрібно за 10 секунд переставити 3 сірники, щоб вийшло два квадрата / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, spichca.ru

Дитячі головоломки, оптичні ілюзії і завдання на логіку лише на перший погляд можуть здатися такими простими. Але насправді це не так. Дорослі можуть витратити купу часу, щоб зрозуміти, як же саме вирішити ці завдання.

Однак такі головоломки дійсно будуть корисними навіть для дорослих. Ці завдання тренують наш мозок. Вони розвивають здатність мислити нестандартно, виховують посидючість і тренують уважність.

Якщо вам цікаві такі головоломки, ми пропонуємо вам прочитати матеріал: Головоломка складніша, ніж здається: лише одиниці знайдуть зайву машину.

відео дня

Ми пропонуємо вам розібратися з однією головоломкою по картинці. Перед вами зображені кілька сірників, які створюють форму незакінчених квадратів. Вам потрібно переставити всього 3 сірники так, щоб у вас вийшло цілих два квадрата.

Варто відзначити, що вам дається всього 10 секунд на вирішення цього завдання. Лише найрозумніші люди зможуть впоратися з головоломкою за цей час.

головоломка
Вам потрібно за 10 секунд переставити 3 сірники, щоб вийшло два квадрата / фото: spichca.ru

Як переставити сірники

Якщо у вас вийшло переставити 3 сірники так, щоб вийшло 2 повних квадрата, то ми вас вітаємо. Ви дійсно розумна людина з високим рівнем IQ.

Якщо ви не встигли виконати завдання за 10 секунд, то не варто засмучуватися. Ми рекомендуємо вам спробувати знову, не обмежуючи себе в часі.

Нижче ви побачите, які саме сірники потрібно було переставити.

головоломка
Вам потрібно за 10 секунд переставити 3 сірники, щоб вийшло два квадрата / фото: spichca.ru

Нагадаємо, ми пропонували вам головоломку з дивними знаками. Всього за 30 секунд вам потрібно зрозуміти, що означають ці знаки. Ми дамо вам підказку, бабусі точно знаю, що це якась певна схема.

Раніше ми пропонували вам впоратися з дуже складною головоломкою. Вам всього за 5 секунд потрібно знайти зайчика, який сховався на видному місці. Цікаво те, що впоратися з оптичною ілюзією так швидко може тільки 1% людей.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти