Складніше, ніж здається: лише люди з високим рівнем IQ швидко знайдуть порожній годинник

27 травня 2023, 17:49
Вам потрібно знайти порожній пісочний годинник всього за 15 секунд. Зверніть увагу на те, що ця головоломка з підступом.
головоломка
Потрібно знайти порожній годинник за 15 секунд / Колаж: Главред, фото: mixnews.lv, ua.depositphotos.com

Оптичні ілюзії з ефектом обману зору стають неймовірним тренуванням для нашого мозку. Головоломки по картинках змушують нас сконцентруватися і мислити нестандартно.

Іноді в задачці по картинці нам потрібно знайти щось, чого, на перше око, там взагалі немає. Однак так сприймає зображення мозок, який рідко розбирається з подібними завданнями. Ми пропонуємо вам розібратися з незвичайною головоломкою, перевірити свої вміння і потренуватися.

Перед вами зображення з величезною кількістю пісочного годинника. Всі вони здаються заповненими, однак це не зовсім так. На зображенні є абсолютно порожній годинник, в яких немає піску.

відео дня

Вам всього за 15 секунд потрібно знайти цей годинник. Варто відзначити, що з цією головоломкою за відведений час зможуть впоратися тільки уважні люди з високим рівнем IQ.

головоломка
Потрібно знайти порожній годинник за 15 секунд / фото: mixnews.lv

Де сховалися годинники

Якщо ви не змогли знайти годинник за 15 секунд – не варто засмучуватися. Можливо, вас просто щось відволікло і вам не вистачило часу. Ви можете спробувати знайти пісочний годинник, не обмежуючи себе в часі.

Якщо вам вдалося знайти одні порожні пісочний годинник, то радіти ще рано. Адже на цій картинці сховалися дві штуки годин.

головоломка
Потрібно знайти порожній годинник за 15 секунд / фото: mixnews.lv

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам головоломку з цифрами. За 15 секунд потрібно знайти зайве число. Встигнути за цей час впоратися з задачкою практично неможливо.

Також є ще одна головоломка. Вам за 10 секунд потрібно знайти справжнього астронома. Батьки думають, що він пішов, але діти бачать його в кімнаті. З цією оптичною ілюзією мислити потрібно нестандартно.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти