Дивіться в обидва: 2 знаки зодіаку повинні бути особливо обережними в повню 9 жовтня

4 жовтня 2022, 19:19
Повня 9 жовтня 2022 обіцяє неприємності двом знакам зодіаку.
Гороскоп жовтень 2022
Повний місяць в жовтні 2022 - 2 знакам загрожує небезпека / ua.depositphotos.com

Для двох представників зодіакального кола повня 9 жовтня може стати досить складним періодом. Неприємності можуть чекати їх на кожному кроці.

Про те, хто із знаків зможе зловити удачу за хвіст у другому місяці осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Астрологи назвали знаки гороскопу, яким повний місяць в жовтні приготував неприємні сюрпризи. Їм потрібно бути гранично обережними, щоб уникнути біди.

Паперова тяганина

Представникам повітряного знака зодіаку варто бути гранично уважними при роботі з документацією. Підвищується ймовірність помилки, яка може привести до серйозних наслідків. Перевіряйте буквально кожну букву, А краще взагалі відкладіть всю паперову роботу на більш сприятливий день. Може трапитися, що вам відмовлять у видачі важливих документів або анулювати необхідні папери. Не виключені і проблеми з правоохоронними органами.

читайте такожГрошова удача їх не покине: 4 знаки зможуть розбагатіти в жовтні

Проблеми з грошима

Рибам в повню варто бути обережними при вирішенні фінансових питаннях. Можуть бути проблеми з виплатами або затримки з нарахуванням коштів. Можливі незаплановані витрати або штрафи. Емоційний фон буде нестабільним, можливі конфлікти з родичами і близькими людьми. Будьте обережні у висловлюваннях і вчинках, відновити мир буде дуже складно.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти