Дивіться в обидва: кому зі знаків загрожує небезпека в найближчі дні

11 травня 2022, 03:39
Чотирьом знакам Зодіаку не варто покладатися на удачу і проявити максимальну обережність.
Гороскоп на тиждень
Гороскоп на тиждень-кому зі знаків варто бути обережними / depositphotos.com/

Для багатьох представників зодіакального кола ця весна видалася непростою. Бойові дії тривають і хоч окупанти зосередили сили на сході країни, небезпека все ще зберігається. Чотирьом знакам зодіаку не варто нехтувати заходами безпеки і сигналами тривоги.

Про те, які події відбудуться в житті знаків зодіаку і для кого вони можуть стати доленосними, читайте в матеріалі: Гороскоп на тиждень 9-15 травня: Левам - режим економії, Терезам - інтриги, Рибам - удача в грошах.

Астролог Надія Борова назвала чотири знаки зодіаку, яким найближчими днями потрібно особливо поберегтися і подбати про свою безпеку.

відео дня

Діва

Представникам земного знака варто побороти в собі бажання познімати військові об'єкти і тим паче не викладати їх в соціальні мережі. Краще не проявляти активності, щоб не викликати до себе інтересу жодної зі структур. Вирушаючи в дорогу, необхідно максимально ввічливо поводитися, перетинаючи блокпости.

Терези

Терезам не варто розслаблятися і ігнорувати сигнали тривоги. Навіть якщо здається що ви в більш менш безпечному місці. Така безпечність може обернутися серйозними проблемами. Ви не в силах контролювати те, що відбувається, тому уважно слухайте вказівки місцевої влади і не ігноруйте сигнали тривоги.

Скорпіон

Скорпіонам не слід відчувати долі. Слухайте попередження влади і чітко виконуйте всі вказівки. Ілюзія безпеки може обернутися проти вас. Обставини можуть скластися не на вашу користь, тому оповіщення повітряної тривоги потрібно сприймати серйозно.

Стрілець

Легковажність і заперечення небезпеки може закінчитися вельми непередбачувано. Якщо у вас виникає бажання допомогти, не варто робити це самостійно. Краще звертатися у відповідні структури.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти