Тямущі господині роблять надріз в губці та насолоджуються результатом: як її використовують

11 вересня 2022, 15:27
Главред зібрав корисні поради пов'язані з кухонними губками, до яких вдаються жінки.
Губка
Навіщо роблять надріз в губці для миття посуду / скріншот

Кухонні лайфхаки розвинулися до таких масштабів, що господині вже перестали купувати різні засоби для чищення. Прості трюки з губками також допоможуть вам зберегти бюджет і значно спростити роботу по дому.

Главред зібрав корисні поради пов'язані з кухонними губками, до яких вдаються жінки.

Як легко відмити жалюзі

У деяких вдома замість штор висять жалюзі. Вони практичні і зручні у використанні, але мити їх буває не так просто. На допомогу прийде губка. У надріз вставляють кухонні щипці і швидко очищають жалюзі.

відео дня

Як відмити банки з вузькою шийкою

В іншому випадку в отвір кладуть магніт і легко миють банки з вузькою шийкою. У сезон заготовок, коли цінна кожна хвилина, адже урожай не буде довго лежати, хитрість приходить на виручку і допомагає якісно помити банки.

Засунути руку в місткість дуже складно і загрожує ускладненнями, тому губка і магніт рятують запасливих і тямущих господинь.

Що робити якщо стілець почав хитатися

Якщо у вас почав ходити ходуном стілець або стіл, використовуйте невеликий плоский шматочок губки, щоб виправити становище. Відріжте від губки малу частину за розмірами ніжки і приклейте її за допомогою термоклея.

Дезінфікуючий засіб для холодильника

Замочіть губку для миття посуду в суміші з 1/4 склянки соди і половини склянки води приблизно на хвилину. М'яко відіжміть рідину з губки і помістіть її в холодильник. Це простий і доступний засіб боротьби з різного роду бактеріями, що оселилися у вашому холодильнику.

Вам може знадобитися:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти