Зовні, зсередини і ніяких розводів: як легко та швидко вимити вікна

26 липня 2023, 17:18
487
Ми розповімо про те, як легко і швидко помити вікна, уникнувши небажаних розводів.
Як легко і швидко вимити вікна
Як легко і швидко вимити вікна / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Миття вікон може бути завданням, що викликає деякі труднощі, особливо коли на стеклах залишаються неприємні розводи. Ми розповімо про те, як легко і швидко помити вікна, уникнувши небажаних розводів.

Чим краще мити вікна щоб не було розводів

Для початку слід вибрати правильний миючий засіб, призначений спеціально для миття вікон. Уникайте використання звичайного миючого гелю або мила, так як саме вони можуть залишати розводи і плями на стеклах. Придбайте професійний миючий засіб або використовуйте розчин води з додаванням оцту або аміаку.

відео дня

М'яка мочалка або ганчірка

Виберіть м'яку мочалку або мікрофіброву ганчірку для миття вікон. Вони дозволять дбайливо очистити скла без подряпин і розлучень.

Метод "зверху вниз"

Щоб уникнути появи розводів, мити вікна найкраще методом "зверху вниз". Нанесіть миючий засіб на верхню частину скла і акуратно протріть його мочалкою або ганчіркою, поступово спускаючись вниз.

Як помити вікна з іншого боку

Якщо у вас є можливість, не забудьте помити вікна з двох сторін. Це дозволить досягти максимальної чистоти і надати вашому будинку ідеальний вигляд як зсередини, так і зовні. Для цього придумали магнітну щітку, що має в наявності дві м'які губки, що скріплюються магнітом.

Завершальний штрих

Для ідеального результату протріть скла сухою ганчіркою або газетою. Цей штрих додасть вікнам додатковий блиск і позбавить від можливих залишків миючого засобу.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти