Сіль - найкращий помічник при збиранні: "бабусині" лайфхаки, які переплюнуть магазинні аналоги

7 вересня 2022, 20:42
Сіль - дешевий і доступний засіб. Знаючи як її правильно використовувати, результат перевершить всі очікування.
Солі
Як використовувати сіль при прибиранні будинку / скріншот

Сіль є в кожному будинку і знаючі жінки завжди рекомендують її використовувати не тільки в кулінарії, але і при збиранні.

Як позбутися від запаху риби або цибулі за допомогою сіль?

Перевірений "бабусин" спосіб: протерти проблемні поверхні злегка підігрітою сіллю, після чого добре промити. За допомогою цієї спеції можна порівняно легко і швидко позбавити від подібного запаху і руки, тільки для цього сіль необов'язково підігрівати, а руки потім слід обполоснути з милом.

Сіль, як миючий засіб

З її допомогою багато пенсіонерки відмивають пригар на емальованих каструлях. Спочатку вони протирають ці плями сіллю, потім залишають на ніч в солоній воді, а на ранок наливають в посуд воду і доводять її до кипіння, після чого легким рухом господарської губки призводять каструлю в первозданний вигляд.

відео дня

Готуємо до експлуатації сковорідку

Щоб вона служила вірою і правдою якомога довше, її дно спочатку засипають сіллю і прогрівають на вогні, після чого змащують жиром і гріють ще раз. Також вона допомагає швидко очистити стільницю від залишків тіста після приготування випічки.

Використовуємо сіль у ванній

Якщо вентиляція у вашому санвузлі не справляється зі своєю роботою і в приміщенні постійно стоїть характерний затхлий запах, можна спробувати вирішити цю проблему можна за допомогою солі. Просто насипте деякий її кількість у відкриту ємність і поставте в затишне місце. Запах вогкості незабаром повинен зійти нанівець.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти