Сонячне і місячне затемнення в жовтні: яким знакам чекати щастя, яким – неприємностей

12 жовтня 2023, 08:15оновлено 13 жовтня 2023, 17:43
Астролог Влад Росс розповів, що можна і чого не можна робити в дні затемнень у жовтні 2023 року і які знаки опиняться під ударом.
Астролог Влад Росс розповів, чого чекати від сонячного і місячного затемнень у жовтні 2023 року
Сонячне і місячне затемнення в жовтні 2023-го – астролог Влад Росс попередив про небезпеки і удари долі / Главред

У жовтні 2023 року відбудеться два затемнення: сонячне 14-го і місячне 28-го числа. Дні поблизу цих затемнень для деяких справ будуть вкрай несприятливими, а тому слід провести цей час правильно, щоб не мати неприємностей. При цьому декільком знакам зодіаку потрібно бути вкрай обережними, оскільки затемнення їх не пощадять. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, в дні поблизу сонячного затемнення, 12-17 жовтня, не можна підписувати важливих паперів, угод, починати новий бізнес, а також змінювати місце роботи, в іншому випадку це буде мати неприємні наслідки.

Те саме стосується і місячного затемнення, яке відбудеться 28 жовтня, зазначив астролог.

"26-31 жовтня несприятливо організовувати важливі підприємства, укладати важливі угоди, в тому числі комерційні. А головне – не робити в цей час жодних великих покупок, особливо не купувати нерухомість", – наголосив Влад Росс.

Втім, у впливі затемнень будуть і позитивні моменти, запевнив астролог. Зокрема, це сприятливий час для того, щоб позбутися шкідливих звичок.

"На сонячному затемненні від шкідливих звичок зможуть легко позбутися чоловіки, на місячному – жінки. Хоча на місячному затемненні можна покласти край будь-якій шкідливій звичці, що згубно позначається на здоров'ї і чоловіків, і жінок. Людина може все життя курити, а потім, у дні поблизу місячного затемнення, раптом кинути, і навіть не буде кортіти", – пояснив Влад Росс.

Також астролог застеріг про небезпеки в дорозі, які виникнуть у дні затемнень.

"На сонячному затемненні в жодному разі не можна літати літаками, а на місячному – подорожувати водними видами транспорту, ніяких човнів і переправ. На місячне затемнення часто відбуваються якісь жахи на морі, на воді, тому що Місяць символізує водну стихію. Тому люди, які будуть проїжджати Кримським мостом у період місячного затемнення (якщо він ще на той час збережеться), або будуть подорожувати поромами чи баржами, повинні пам'ятати про ризики", – розповів Влад Росс.

Вплив сонячного затемнення 14 жовтня 2023 року найбільше відчують на собі чотири знаки зодіаку, особливо Терези та Овни, зазначив астролог.

"Оскільки сонячне затемнення відбудеться в знаку Терезів, найжахливіша ситуація складеться для тих знаків зодіаку, які знаходяться на лінії Терези-Овен. Що на Терези, що на Овна чекає удар по партнерських стосунках. Особливо це відчують Овни, у яких шлюб може дати тріщину. На них чекають судові розгляди, суперечки, сварки. У Терезів також може бути завдано удару по здоров'ю і стосунках", – попередив Влад Росс.

Також, за прогнозом астролога, в дні поблизу затемнення можуть постраждати Козеріг і Рак.

"Козерогам загрожує усунення з посади, а Ракам – великі неприємності в сім'ї", – уточнив Влад Росс.

Дивіться прогноз Влада Росса про подарунки і небезпеки сонячного та місячного затемнень у жовтні 2023 року:

Що стосується місячного затемнення, то на нього, за словами астролога, найбільше реагуватиме Скорпіон.

"Місячне затемнення принесе Скорпіону щастя. На нього чекає велика удача, великий успіх, просто неймовірний позитивний життєвий вибух", – запевнив Влад Росс.

Також сприятливо місячне затемнення 28 жовтня вплине на Тельця, вважає астролог.

"Для Тельця це буде фартове затемнення. На нього чекає велика несподівана фінансова удача, наприклад, виграш у казино. Та й взагалі, місячне затемнення принесе Тельцю щастя", – стверджує Влад Росс.

Порадує місячне затемнення і Водолія.

"У Водолія буде великий шанс для реалізації своїх кар'єрних амбіцій. У дні поблизу затемнення на Водолія чекають дуже хороші ситуації", – зазначив Влад Росс.

Крім того, жовтневе місячне затемнення принесе удачу і Леву, переконаний астролог, наприклад, у представників цього знака з'являться прекрасні можливості для раптового переїзду в іншу країну.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз на жовтень 2023 року і розповів, які випробування принесуть сонячне і місячне затемнення, що відбудуться цього місяця. Крім того, астролог склав докладний гороскоп на жовтень-2023 для всіх знаків зодіаку і розповів, кому буде супроводжувати велика удача цього місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти