Сонячне затемнення 30 квітня вдарить по "катові Алеппо" Дворнікову та Росії - прогноз астролога

30 квітня 2022, 12:27
Зло повернеться РФ бумерангом. А росіяни раптом зрозуміють, що реальність дуже сильно відрізняться від картинки, яку їм підносять федеральні канали.

гороскоп, вибух
Росії загрожують вибухонебезпечні ситуації, свідчить гороскоп / Фото pixaby

Сонячне затемнення 30 квітня 2022 не пройде безслідно - воно вплине як на окремих людей, так і на геополітичні процеси та долі держав. Астропсихолог Валентина Віттрок розповіла, до чого варто готуватися Україні та Росії, а також лідерам країн.

Кого торкнеться сонячне затемнення 30 квітня 2022

Будь-яке затемнення несе надзвичайні ситуації - смерті знаменитих або коронованих осіб, активізацію вірусів або фатальний збіг обставин, пише ТСН.

відео дня

Найсильніше реагують на затемнення насамперед люди, народжені в молодик або безпосередньо під час затемнення. Нинішнє сонячне затемнення відбудеться в знаку Тельця, тому на нього передусім відреагують люди, народжені під знаком Лева. Зокрема, це буде російський генерал Олександр Дворніков, якого в РФ призначили командувачем операції з вторгнення в Україну. За словами астролога, кар'єра Дворнікова серйозно постраждає внаслідок цього астрономічного явища.

Сонячне затемнення 30 квітня 2022 вплине і на людей, у яких Місяць знаходиться в знаку Лева. Наприклад, як у президента України Володимира Зеленського. Фахівець вважає, що главі держави потрібно бути максимально обережним.

Також гостро відреагують на сонячне затемнення представники знака зодіаку Телець.

Що принесе світу сонячне затемнення 30 квітня 2022

Нинішнє сонячне затемнення відбудеться в з'єднанні з Ураном в Тельці. Це загрожує світу якоюсь надзвичайною ситуацією. У багатьох людей може різко змінитися система цінностей. Також може з'явитися філософське ставлення до життя і смерті, протверезіння, різкий вихід із зони комфорту, причому як моральної, так і фізичної – це торкнеться росіян, які несподівано для себе виявлять, що реальність різко відрізняться від картинки, яку їм підносять федеральні канали.

Як впливає сонячне затемнення на здоров'я людини

Затемнення також може принести підвищену аварійність і погіршення здоров'я – переважно у вигляді різного роду спазмів. Є ризик інсультів. Особливо вразливими будуть шия, щитовидна залоза і зуби (особливо нижня щелепа).

Сонячне затемнення, погодні катаклізми і технології

Уран в природі насамперед "відповідає" за грози і урагани, в суспільстві – за технології, зброю нового покоління, геополітичні зміни.

Віттрок не виключає, що можуть змінитися кордони держав, відбутися евакуація аж до еміграції. Втім, можливий і зворотний процес - повернення додому з еміграції.

Астролог не радить купувати нерухомість, оскільки ймовірні проблеми з нею.

У стосунках велика ймовірність сварок і конфліктів – аж до розриву зв'язків, зокрема і дипломатичних, які тривали роками, а то і десятками років.

читайте такожСонячне затемнення 30 квітня 2022: яких змін чекати всім знакам зодіакуІснує і небезпека вибухонебезпечних ситуацій, які торкнуться не лише України, а й усього світу. Зокрема, Росії доведеться випробувати на собі вплив з'єднання затемнення в знаку Тельця з Ураном. Країна-агресор може постраждати від своїх же провокацій - вони повернуться їй бумерангом.

Зазначимо сонячне затемнення відбудеться сьогодні, 30 квітня, о 23:27 за київським часом.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Валентина Віттрок розповіла, як сонячне затемнення вплине на результат війни з Росією та майбутнє України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти