Сучасний френч манікюр 2022, що виглядає особливо красиво

26 квітня 2022, 03:05
Френч візуально може здаватися дуже простим, але потрібна певна майстерність, щоб ваші нігті виглядали бездоганно.

Френч манікюр є одним з найбільш елегантних, тому у нього величезна армія прихильниць у всьому світі. Французький манікюр 2022 підійде до будь-якого одягу - він настільки універсальний, що вам не доведеться навіть думати про те, наскільки він доречний в тій чи іншій ситуації.

відео дня

Френч візуально може здаватися дуже простим, але потрібна певна майстерність, щоб ваші нігті виглядали бездоганно – саме в ідеальних лініях сила цього манікюру. Хоча найскладніше - це акуратно нанести смужки на кінчики нігтів. Так чи інакше, навіть в домашніх умовах ви можете створити приголомшливий френч 2022, від якого буде складно відірвати погляд.

Класичний французький манікюр 2022

Серед найпопулярніших відтінків французького манікюру у весняному сезоні є нюдовий, кремовий, рожевий і бежевий, які потім поєднуються з білим лаком. Дизайн виглядає простим, красивим, елегантним і невимушеним навіть здалеку.

Френч манікюр 2022
Френч манікюр 2022 / Instagram

Френч 2022 з квітами

Після фарбування нігтів в класичному французькому стилі додайте кілька квіточок на деяких нігтиках - це додасть вашому образу свіжості, а душа наповниться радістю й оптимізмом. Зараз, коли оживає природа і все довкола цвіте, такий манікюр виглядає особливо гарно.

Френч манікюр 2022
Френч манікюр 2022 / Instagram

Сучасний бічний французький манікюр

Це проста, але істотна зміна: замість малювати тонку лінію лаку вздовж природного кінчика нігтя, спробуйте намалювати лінію вздовж бічної сторони нігтя або навскіс. Вийде напрочуд оригінальний манікюр френч.

Френч манікюр 2022
Френч манікюр 2022 / Instagram

Подвійний френч манікюр 2022

Гарний манікюр з двома так званими посмішками замість однієї, як в класичному френчі - немов трохи сонця в холодній воді. Це подвійний френч, який виглядає стильно і незвичайно. Залежно від того, який колір лаку ви виберете для того, щоб намалювати посмішки, буде залежати настрій вашого манікюру.

Френч манікюр 2022
Френч манікюр 2022 / Instagram

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти