Збреше, і оком не моргне: топ-4 найбільш брехливих знака зодіаку

5 лютого 2022, 10:38
Кому зі знаків зодіаку не варто довіряти свої секрети.
гороскоп
Гороскоп на 2022 рік - топ-4 брехуна серед знаків Зодіаку / depositphotos.com/

В ідеальному світі кожен з нас говорить правду і нічого крім правди. Однак там буде вкрай некомфортно чотирьом представникам зодіакального кола. Вже дуже часто вони прикрашають дійсність.

Раніше ми писали, що фінансовий гороскоп на 2022 рік обіцяє для кожного знака зодіаку і у кого є шанс значно зміцнити свій матеріальний добробут.

Астрологи виділили чотири знаки зодіаку з вуст яких найчастіше можна почути неправду.

відео дня

Близнюки

Представники цього непостійного повітряного знака мають якусь подвійність. Вони можуть з легкістю давати обіцянки, які не збираються виконувати і прибрехати для красивої картинки. Неправда Близнюків в більшості випадків нешкідлива. Якщо зловити їх на гарячому, будуть відпиратися до останнього - брати на себе провину не в їх правилах.

Лев

Вогняні Леви, навіть перебуваючи під величним заступництвом Сонця, теж люблять прибрехати. Особливо якщо хочуть досягти бажаного. В цьому випадку для них всі засоби хороші. Люблять вони за допомогою неправди справити хороше враження і пустити пил в очі, щоб щоб створити потрібну картинку. Однак Леви не самі вправні брехуни і це скоро випливає назовні і створює їм великі неприємності.

читайте такожОтелло і поруч не стояв: топ-5 чоловіків-ревнивців за знаком Зодіаку

Терези

Представники знака стихії Повітря займають топ місця в рейтингу професійних брехунів. Дуже часто ці люди думають, що є брехня "на благо". Вони не замислюються, що приховування правди може принести шкоду невинним людям. Терези багато брешуть дітям, вважаючи, що це ніяк на них не відіб'ється. Важливу інформацію і свої секрети не варто довіряти людям, народженим під знаком Терезів – це все швидко стане надбанням громадськості.

читайте такожВикликають заздрість: знаки зодіаку, яких найчастіше обговорюють

Риби

Мрійливі Риби живуть у своєму власному світі в якому панують свої правила. Те, що для інших вважається брехнею, для Риб може бути абсолютно безневинною дрібницею. "Збреше, і оком не моргне" - це про представників водного знака. Вони можуть натхненно брехати прямо в очі, однак якщо зловити їх на брехні, вони тут же перекрутять ситуацію і відмітять, що їх слова неправильно зрозуміли.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти