Зовсім не фурія з пекла: ТОП-5 жіночих імен, з яких виходять кращі свекрухи

30 січня 2023, 17:05оновлено 30 січня 2023, 18:30
Ці жінки прекрасно ладнають з другими половинками своїх дорогоцінних синів, та не вносять смуту в їх сімейне життя без гострої необхідності.
Імена кращих свекрух
Імена кращих свекрух / ua.depositphotos.com, pixabay.com

Імена кращих свекрух, всупереч сформованим стереотипам, знайти не так вже й складно. Жінки, які виховують синів з гідністю, як правило, стають хорошими супутниками і для жінок, які готові провести з цими самими синами своє життя.

Хороші свекрухи за кодом імені виходять з п'яти типів жінок. Всіх їх виділяють абсолютно різні риси, які дозволяють зберегти психологічно здорові відносини з сім'єю.

Главред розповість, які жінки носять імена кращих свекрух, і як у них складається спілкування з обраницями їх синів.

відео дня

Оберіг для невістки

Тетяни гаряче та безмежно люблять всіх своїх дітей, але з синами у них встановлюється особливий зв'язок. Жінки з цим ім'ям вміють ставитися до своїх хлопчиків, як до самостійних особистостей, і з повагою формують їх характер. Це дозволяє Тетяні оцінювати свого сина об'єктивно. Тому і з невісткою у свекрухи з цим ім'ям проблем, як правило, не виникає: Таня прекрасно розуміє, який "подарунок" дістався дружині її сина, і зовсім не проти стати для неї опорою та підтримкою. Також Тетяна в ролі свекрухи не поспішає звинувачувати у всіх смертних гріхах невістку, і вважає за краще в ситуаціях, допомоги у вирішенні яких її попросили, займати позицію неупередженого і справедливого судді.

Дуже самостійна мама

Ксенії - легкі на підйом та енергійні жінки, які мають добру частку здорового егоїзму. Це дозволяє їм уникнути однієї з головних помилок усіх матерів - вони не кладуть своє життя на вівтар добробуту своїх дітей, тому, коли їхні сини вирішують будувати сім'ю, у їхній системі цінностей не відбувається конфлікту інтересів. Іншими словами: у Оксан є власне цікаве життя, тому в чужі драми, нехай навіть справа стосується їхніх синів, без запрошення не лізуть. Завдяки цій рідкісній рисі Ксенії стають одними з кращих свекрух, адже не намагаються принести свої правила в чужий будинок до великого задоволення своїх невісток.

Імена кращих свекрух
Імена, які носять кращі свекрухи / pixabay.com

Ідеальний син з усіма наслідками

Відносини Люди з сином часто нагадують стокгольмський синдром – вони люблять один одного шалено, але довга взаємодія приносить обом нестерпні страждання. Тому Людмила - свекруха, яка рідко йде на скорочення дистанції. Якщо вона бачить, що її дитя сите та добре одягнене (а що ще потрібно для повного щастя?), то любити сина вона вважає за краще на відстані. До невістки вона у більшості випадків ставиться позитивно з однієї простої причини – її син ідеальна людина, тому і обрати для себе негідну жінку не може просто фізично.

Принципова свекруха

Суворі мами для хлопчиків в дитинстві, Ольги перетворюються для своїх дорослих синів близькими та сердечними друзями в дорослому віці. І так як відносини між мамою та її дитиною і встановлюються по-справжньому дружніми, то свекруха на ім'я Ольга завжди заступиться за свою невістку, якщо її син не правий. Підвищене почуття справедливості, яке криється в характері жінок з цим ім'ям, просто не дозволить їм вчинити інакше. Тому дружини їхніх синів просто обожнюють Оль - до них завжди можна прийти в скрутну хвилину без остраху осуду.

Імена кращих свекрух
Імена свекрух, які добре ладнають з невістками / pixabay.com

Сімейне тепло в пріоритеті

Найбільше Лора цінує сімейне щастя. Її будинок, діти, родичі – все це для неї вкрай важливо, і вона це ревно оберігає. Тому будь-яку жінку, яка готова дарувати її синові свою любов, та хоче будувати з ним сім'ю, Лариса приймає з розпростертими обіймами. При цьому вона не намагається конкурувати з невісткою за любов сина, адже впевнена, що і в його системі цінностей мама займає важливе місце.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти