Список дивує: які тварини внесені до переліку найнебезпечніших

29 червня 2023, 15:47оновлено 29 червня 2023, 16:57
1381
Главред розповість про найнебезпечніших тварин у світі.
Яка найлютіша тварина у світі
Яка найлютіша тварина у світі / колаж: Главред, фото: pexels

У більшості випадків люди не бояться тварин. Тим не менш, є деякі тварини, з якими краще не стикатися, тому що це зустріч з ними може вийти з-під контролю.

Почнемо з восьмого місця і закінчимо найнебезпечнішою твариною на землі, до якої ніхто не готовий.

Останнє місце

Після перегляду фільму "Акули" ми всі боялися знову пірнути в морську безодню. Будь-якій людині, ймовірно, не сподобається зустріч з акулою. Незважаючи на дуже лютий вигляд, від акули в рік гине в середньому близько 6 осіб.

відео дня

Сьоме місце

Вовки - не найнебезпечніша тварина в світі, вони уникають людей. Однак зрідка через сказ, страх і навіть провокації з боку жертв вовки можуть раптово напасти. У цьому випадку особливо страждають сільськогосподарські тварини. Не тільки вівці, а й собаки.

Шосте місце

Великим страхом для багатьох людей є бути ужаленим медузою. Особливо укус тихоокеанської морської медузи може бути неймовірно болючим. На щастя для людей, цей укус рідко буває смертельним. Проте, укуси інших видів, таких як кубомедузи - смертельно небезпечні. Вони зустрічаються переважно в Індо-Тихоокеанському регіоні та на півночі Австралії.

П'яте місце

Бджоли, оси, шершні та інші літаючі комахи є одними з найбільш смертоносних тварин. Причини для паніки є у тих, у кого алергія на ці укуси. Вони відчувають анафілактичний шок.

Четверте місце

На перший погляд здається, що бегемоти не завдають шкоди і мусі, але це далеко не так. Насправді бегемоти, як відомо, дуже агресивні. Однак це не завжди так. Це часто трапляється, коли вони відчувають загрозу. У такій ситуації вони можуть дуже легко перевернути невеликий човен і вбити пасажирів.

Третє місце

Існують різні види змій, але найнебезпечнішою є асперсова змія, також відома як Кайсака. Ця змія володіє однією з найбільш смертоносних отрут будь-якої змії у світі. Нараховується більш ніж 60 000 інцидентів на рік, краще триматися подалі від такої змії.

Друге місце

Пес. Так, дійсно, ваш улюблений вихованець теж може бути дуже небезпечний. Цуценята і мухи не зашкодять, але якщо собака агресивна або відчуває загрозу, вона може швидко почати кусати, і робити це досить жорстоко.

Яка найлютіша тварина у світі - перше місце

Люди. Від перестрілок до автокатастроф і бойових дій. Люди несуть відповідальність за понад півмільйона людських смертей на рік. Акула може виглядати дуже страшно, але завдає людям набагато менше шкоди, ніж люди.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти