Із загадкою впораються лише одиниці: потрібно знайти вовка серед єнотів за 5 секунд

3 червня 2023, 11:41оновлено 4 червня 2023, 20:35
Завдання виявиться складнішим, ніж можна уявити. Непроханого сіроманця ледь-ледь можна помітити серед інших тваринок.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти вовка серед єнотів за 5 секунд/ Brightside, ua.depositphotos.com

Головоломки – це чудове тренування для мозку. З їхньою допомогою можна неабияк покращити свої розумові здібності, якщо приділяти таким завданням хоча б по кілька хвилин на день. Наступна головоломка може збити з пантелику, адже потрібно буде знайти вовка, який заховався серед єнотів.

Не варто розслаблятися і думати, що це легке завдання. Так може здаватися лише на перший погляд. Але за лічені секунди ви зрозумієте, що вовк занадто добре замаскувався, щоб його можна було швидко помітити.

На завдання дається обмежена кількість часу – всього 5 секунд, тому доведеться застосувати усю свою уважність та гнучкість мислення, пише Mirror.

відео дня

Єноти заполонили всю картинку, здається, що їх там точно не десятки, а сотні. Але десь серед них заховався непроханий гість – вовк. Він майстерно злився з натовпом єнотів, тому знайти його за 5 секунд зможуть лише одиниці.

Спробуйте розгадати цю загадку самостійно, але не засмучуйтеся, якщо вам не вдається зробити це за 5 секунд – просто дайте собі трішки більше часу.

Головоломка
Потрібно знайти вовка серед єнотів за 5 секунд/ Brightside

Якщо вам не вдається розгадати загадку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на ліву сторону малюнка ближче до центру по вертикалі.

Правильну відповідь ми залишимо внизу.

Вовка легко відрізнити, якщо звернути увагу на його вуха: у єнотів на малюнку вони сірі, а в нього – рожеві.

Головоломка
Вовк добре заховався/ Brightside

Раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти балерину серед фламінго за 5 секунд. Лише одиниці зможуть дуже швидко помітити дівчинку-танцівницю серед великої кількості фламінго.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти каблучку серед годинників за 15 секунд. На картинці зображені десятки годинників, і десь серед них є одна каблучка. Щоб знайти її, доведеться проявити неабияку уважність.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти