Впораються лише генії: потрібно за 10 секунд знайти кошеня у надзвичайній оптичній ілюзії

23 травня 2023, 10:38
Знайти тваринку буде нелегко, адже чотирилапий заховався у такому місці, що не всі здогадаються.
Девушка, головоломка
Потрібно за 10 секунд знайти кошеня у надзвичайній оптичній ілюзії/ Mirror, ua.depositphotos.com

Різноманітні головоломки та оптичні ілюзії допомагають тримати свій мозок у тонусі. Так само, як нашому тілу потрібні регулярні фізичні вправи, мозок потребує розумових вправ. Наступна оптична ілюзія точно не залишить нікого байдужим, адже доведеться докласти багато зусиль, щоб відшукати кошеня, яке заховалося.

На завдання дається всього 10 секунд. Лише одиниці зможуть відшукати тваринку за цей час, пише Mirror. Перевірте себе, чи вдасться вам потрапити у команду людей, які зможуть так швидко виконати це завдання.

Для виконання завдання вам знадобиться без перебільшення соколиний зір, адже кошеня заховалося дуже добре.

відео дня

На малюнку ми можемо бачити частину подвір’я біля будинку. Нашому зору відкривається частина стіни, рослини, бруківка і ще деякі речі. Здавалося б, де там можна заховатися кошеняті. Але хитра тваринка знайшла хороше місце для схованки.

Спробуйте розгадати цю загадку самостійно за 10 секунд. Якщо у вас пішло на це більше часу – не засмучуйтеся, адже завдання і справді дуже складне.

Можете спробувати за допомогою цієї загадки урізноманітнити вечір, проведений з рідними чи друзями. Можна влаштувати змагання і перевірити, хто з вас зможе впоратися з оптичною ілюзією найшвидше.

Головоломка
Потрібно за 10 секунд знайти кошеня у надзвичайній оптичній ілюзії/ Mirror

Якщо вам не вдалося розгадати загадку, внизу ми залишаємо правильну відповідь.

Кошеня заховалося за листочками рослини, яка росте біля стіни. Варто звернути увагу на ліву нижню частину малюнка – якщо придивитися, то за листочками видно хвіст і частину кошеняти.

Головоломка
Кошеня заховалося за листям рослини/ Mirror
Головоломка
Кошеня заховалося за листям рослини/ Mirror

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти веселого собаку за 5 секунд. Нова головоломка допоможе вам перевірити, наскільки швидке ваше мислення, і чи здатні ви миттєво помічати окремі деталі.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти жирафу за 7 секунд. Тварина заховалася у савані, знайти її буде непросто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти