Заслання або висока посада: астролог розповів, чи можливий реванш Порошенка

26 вересня 2021, 13:39
Астролог Влад Росс склав гороскоп Порошенка.
Астролог розповів, що чекає Порошенка
Астролог вважає, що на хвилі нової революції Порошенко може знову прийти до влади / УНІАН

Лідер Європейської солідарності і 5-ий президент України Петро Порошенко 26 вересня відзначає свій 56-ий день народження, і зірки кажуть, що новий рік життя Петра Олексійовича обіцяє бути доволі вдалим. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, який склав для Порошенка детальний гороскоп.

За словами астролога, у представників знака Терези починається непоганий період у житті, відповідно, і у Порошенка теж.

"Гороскоп Порошенка говорить, що він може затіяти якусь революцію, влаштувати майдан або здійснити переворот, зокрема, на це вказує Уран, який розташувався в Домі влади. Зірки кажуть, що ця людина може прийти до влади тільки через революцію, оскільки народ добровільно не приведе його до влади в результаті виборів. На революційній хвилі, як і після Майдану 2013-2014 років, він знову може стати президентом", – зазначив Влад Росс.

Астролог вважає, що президенту Володимиру Зеленському потрібно побоюватися Порошенка і його спроб вивести людей на протест, одним словом, бути пильним.

"Я б на місці Зеленського відправив Порошенка на заслання. Тим більше, що у Порошенка відкривається 9-ий дім гороскопу – Дім закордону і далеких мандрів. В'язниця Петру Олексійовичу не загрожує – йому загрожує заслання. Як Лермонтову загрожував Кавказ, як Пушкіну – Одеса, так Порошенку... Марбелья!",- розповів Росс.

Якщо ж Порошенко залишиться в Україні, то саме в 2021 році через революції і протести він знову може повернути собі вплив і високу посаду, резюмував астролог.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти