"Склянка завжди наполовину повна": як швидко підняти собі та іншим настрій

3 жовтня 2022, 15:59оновлено 5 жовтня 2022, 15:13
Зараз, за часів вельми тривожні всім людям дуже потрібно зберігати, хоча б мінімально, гарний настрій. Главред розповідає, як це можна зробити.
Посмішка, настрій
Як швидко підняти собі та іншим настрій / https://ua.depositphotos.com/

Як підняти собі настрій за 1 хвилину

Частіше балуйте губи посмішкою. Навіть в повній самоті. Навіть просто дивлячись у дзеркало. Психологи стверджують, що посміхатися варто як мінімум 5-10 разів на добу. Або ще частіше - якщо спробуєте посміхатися своїм близьким, колегам. Та хоч випадковим перехожим на вулиці.

Послухайте невеселі пісні. Як не парадоксально, але може допомогти складання плей-листа з сумних пісень. Посумувавши під них, досить імовірно, що у вас вийде очиститися і відпустити поганий настрій.

Влаштувати танці. У будь-яку вільну хвилинку спробуйте станцювати. Хоч "яблучко", хоч "тектонік", хоч "брейк-данс". Хоч під "Ой, у лузі червона калина", хоч під хіти Вакарчука. Особливо відмінно це виходить, якщо ніхто не бачить вас в цей момент.

Думайте позитивно. Пам'ятайте - стакан завжди наполовину повний, завжди. І, загалом-то, між ні і так – вибір тільки так.

Менше пиляйте себе. Дуже просто догодити в яму, повну нескінченного самокопання і самопоїдання. Все-таки собі частіше потрібно прощати промахи і помилки. Пам'ятайте, що вони завжди можуть стати чудовим досвідом.

Як підняти настрій в листуванні

Зараз відсотків 70-80 спілкування між людьми відбувається в онлайн-форматі. Але навіть через екран смартфона або планшета легко можна зрозуміти, який настрій у співрозмовника. Якщо воно погане, то бажано постаратися його поліпшити все-таки.

Є певні методи для цього:

  • Перевести діалог в більш позитивне русло.
  • Захопити людину бесідою, відволікаючи від проблем і роздумів.
  • Показати забавні відео, меми, картинки.
  • Запропонувати зателефонувати і поговорити.
  • Запросити пограти в якусь забавну онлайн-гру.
Дівчина, настрій

Як підняти настрій дівчині

Будьте поруч. Перебуваючи в пригніченому настрій, багато дівчат відчувають себе самотньо. У такі моменти підвищити дух подруги можна, просто побувши з нею поруч

Зробіть комплімент. У момент слабкості дівчата потребують підтримки. Їм потрібно нагадати про їхню силу, красу, винахідливість і безліч прихованих талантів.

Розсмішіть. Прийнято вважати, що сміх продовжує життя. Він же може послужити ліками дівочих смутку і нудьги. Щоб підняти настрій, розсмішіть дівчину. Можете розповісти анекдот, згадати смішну історію з життя або надіслати порцію мемів в месенджер.

Нагодуйте дівчину. І не простим білковим коктейлем. А чим-небудь вишуканим. У виборі ласощів орієнтуйтеся на смаки дівчини. Купіть їй шоколадку, замовте суші або, наприклад, відведіть в знаходиться неподалік ресторан італійської кухні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти