Станцював з вчительками і став директором: педагог Василь Маслей з Полтавщини відтепер зірка Мережі

1 серпня 2021, 12:33оновлено 1 серпня 2021, 13:20
Відео з танцем шкільного вчителя з села Маячка на Полтавщині стало вірусним.
Учитель історії село маслів
Вчитель історії та права Маслей відтепер буде новим директором школи / Скріншот відео

Шкільний вчитель Василь Маслей, який викладає право та історію у селі Маячка у Полтавській області, став зіркою соціальних мереж. Його танець з вчительками в якості подарунка дітям на випускний став вірусним – потрапивши у Інтернет, ролик вже набрав більше 1,1 мільйона переглядів, а також безліч коментарів і репостів. Сам Маслей відтепер стане директором школи - виявляється, декілька тижнів тому він виграв конкурс на посаду.

Як повідомляє BBC, Василь разом з вчительками вперше станцював для дітей пісню ще у 2017 році. Тоді перформанс проходив під акомпанемент пісні Едіт Піаф. Наразі він разом з колегами щорічно виконує різні танцювальні номери на випускному. Танець з нинішнього випускного бала й зовсім порвав Мережу.

Спочатку відео було опубліковано на сторінці Нехворощанської територіальної громади і зібрало в Facebook понад 1,1 мільйона переглядів, 1,6 тисяч коментарів, а також понад 6 тисяч репостів. Відеоролик потрапив і на YouTube - там танець зібрав понад 340 тисяч переглядів.

відео дня

Вчителі на чолі з Василем Маслеєм танцюють під пісню Galibri & Mavik - Федеріко Фелліні. Через танець під музику російських артистів деякі користувачі соціальних мереж вже розкритикували відеоролик.

До речі, вчитель Маслей, який після університету повернувся до рідного села, декілька тижнів тому виграв конкурс на посаду директора школи, і вже незабаром приступить до своїх нових обов'язків. Цю ж школу він закінчував і сам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти