Стане улюбленим куточком в будинку: наймодніші кольори для кухні в 2022 році

6 лютого 2022, 00:32
Цього року колірна гамма представлена унікальними відтінками, які допоможуть перетворити житлову площу до невпізнання.
1643836475-5188.jpg
Наймодніші кольори для кухні в 2022 році / Instagram

Колір в інтер'єрі головне. Він впливає на настрій і візуальне сприйняття житла. У 2022 році колірна гамма представлена щільними фарбами. Всього в трендах шість модних відтінків для кухні, які зроблять її неперевершеною і затишною.

читайте також3 застарілих рішення, які зіпсують будь-який інтер'єр: провал гарантованийТеракотовий. Це наймодніший колір 2022-го. А завдяки своїй теплоті в кухні він створить затишну і гостинну атмосферу. Теракот поєднувати з нейтральними кольорами. Наприклад, білим, сірим, чорним.

Зелений. Тут важливо вибрати вдалий відтінок зеленого. Зокрема, колір хвої, синювато-зелений, темно-зелений. Пам'ятайте, що чим глибше колір, тим затишніше простір. Зелений підходить для кухні тим, що знімає стрес і асоціюється зі здоров'ям і корисною їжею.

Бежевий. Класичний відтінок, який універсально підходить до інтер'єрів різного стилю і добре поєднується зі складними квітами і відтінками. В такому кольорі кухня буде виглядати елегантно. Добре б доповнити інтер'єр стільницею з натурального дерева або каменю.

Чорний. Ще один класичний колір, який вважається універсальним при поєднанні з іншими квітами. Він добре виглядає з мармуром, сталлю і темним деревом. Але важливо знати з ним міру.

Color blocking. Це поєднання декількох колірних блоків, який в кухні можна реалізувати за рахунок шаф і робочих зон. У просторі пануватиме життєрадісна атмосфера.

Трояндовий. Пудровий рожевий зробить кухню легкої і повітряної. Його можна поєднувати з різними нейтральними відтінками. Більш інтенсивний колір додасть приміщенню ефектності і буде цікаво виглядати в комбінації з фіолетовим.

читайте такожДва наймодніших кольору в інтер'єрі в 2022 році: вони зроблять будинок унікально красивим

Нагадаємо, раніше Главред перерахував три простих способи, які зроблять передпокій неймовірно затишною і стильною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти