Стане причиною нещасть: три знаки зодіаку, яким категорично не можна носити діаманти

28 серпня 2022, 15:43
Хоча астрологи сходяться на думці, що діамант - це найсильніший талісман серед дорогоцінних каменів, але не всім він приносить удачу і щастя.
Діаманти, гороскоп
Яким знакам Зодіаку можна і не можна носити діаманти / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Кажуть, що найкращі друзі дівчат - це діамант. Цей чудовий камінь дійсно може принести удачу, але далеко не всім. Астрологи кажуть, що є знаки зодіаку, яким категорично не рекомендується носити прикраси з цим каменем, адже інакше можна притягнути в своє життя неприємності.

Магічні властивості діаманта

Діамант називають "царським каменем", оскільки він володіє колосальною енергією та потужною цілющою і магічною силою.

Як діамант впливає на людину:

  • захищає від поганого впливу і пристріту;
  • приносить удачу, здоров'я, любов і успіх;
  • звільняє від страхів і підозр;
  • оберігає від недоброзичливців;
  • надає мужність і відвагу своєму власникові;
  • приносить багатство і щастя.

Діамант також здатний своїми вібраціями чинити благотворний вплив на людський організм, а саме:

  • знижувати температуру тіла;
  • позбавляти від безсоння;
  • допомагати при психічних і шкірних захворюваннях;
  • оберігати від болю у шлунку;
  • тонізувати серцеву діяльність.
Діаманти володіють потужними магічними властивостями
Діаманти володіють потужними магічними властивостями / Фото pixabay.com

Вважається, що магічні властивості діаманта проявляються лише у гідних людей з чистою душею. В руках непорядної людини алмаз втрачає свою силу або негативно впливає на власника, приносячи йому нещастя.

Камені, які людина вкрала або добула за допомогою насильства, ніколи не будуть служити своєму господареві. Також фатальними можуть стати діаманти з дефектами або тріщинами.

Якому знаку зодіаку можна носити діаманти

Хоча астрологи і експерти з фен-шуй сходяться на думці, що діамант - це найсильніший талісман серед дорогоцінних каменів, але не всім він приносить удачу та щастя.

Діамант ідеально підходить лише п'яти знакам зодіаку - Овну, Тельцю, Терезам, Козерогу і Стрільцю. Якщо ці представники цих знаків носитимуть прикраси з діамантами, удача буде на їхньому боці.

Якщо Риби і Раки надінуть прикраси з діамантами, то них чекає удача в любові. Але перевагу потрібно віддати каменям блакитного відтінку.

За східним гороскопом, справжнім талісманом діамант стане для Щура і Тигра.

Кому категорично не можна носити діаманти

Діаманти не принесуть нічого хорошого, якщо їх носитиме Діва, Водолій та Скорпіон.

Згідно зі східним гороскопом, абсолютно не підходить діамант Бику, Зайцю, Дракону, Змії, Коню, Козі, Мавпі, Собаці та Свині.

Що приносить камінь діамант

Діамант для Овнів може бути будь-якого кольору. Він принесе представнику цього знака особливу стійкість до негараздів і допоможе домагатися великих успіхів і суспільного визнання.

Тельці стануть більш спокійними і врівноваженими під впливом цього каменю. Оптимальний вибір - повністю прозорі або чорні діаманти.

Близнюкам також краще вибирати темні камені. Вони приборкають упертість і переведуть цю рису характеру в продуктивне русло.

Ракам властиво сумніватися у власних силах. Діамант для Раків додасть характеру твердості, а також сприятиме підняттю самооцінки. Кращий вибір - прозорі та чорні камені.

Левам цей царський камінь допоможе розкрити їхні лідерські здібності. Якщо хочеться блищати - вибирайте прозорий камінь. Якщо вам не вистачає м'якості, поступливості й мудрості, то зверніть увагу на камені коньячних квітів.

Діамант для Дів - це простий спосіб пом'якшити жорсткий характер і скрупульозність. Вважається, що найкраще для цього знаку зодіаку підходять камені рожевого та зеленого відтінку.

Терезам діамант додає стабільності. Кращим вибором вважаються камені жовтих відтінків.

Скорпіонам діамант допоможе підвищити самооцінку і стати трохи більш відкритими. Але варто бути обережними з цим каменем, адже він може посилити і без того круту вдачу Скорпіонів.

Стрільцям прикраси з діамантами обіцяють велику удачу в починаннях. Представники знака стануть більш ризикованими, сміливими і азартними. Оптимальним вибором для Стрільців вважаються діаманти темних кольорів.

Для впертих кар'єристів Козерогів діамант стане помічником у звершенні великих справ. Він допоможе домогтися висот на будь-яких теренах.

Водоліям діамант додасть твердості, впевненості, енергії, азарту. При цьому безбарвний і чорний камені впливають на Водоліїв занадто сильно, дестабілізуючи їхній емоційний фон. А ось жовтий діамант підходить ідеально.

Діамант для Риб - не найкращий вибір. Але якщо дуже хочеться таку прикрасу, то варто зупинити свій вибір на блакитних і жовтих діамантах.

Раніше Главред писав, яким знакам зодіаку не можна носити срібло.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти