Друге життя старих джинсів: що з них можна зробити

21 квітня 2023, 15:32
Можливостей "воскресити" джинси багато, і ви можете підібрати проект, який найбільше підійде вашим інтересам і вмінням
Що можна зробити зі старих непотрібних джинсів
Що можна зробити зі старих непотрібних джинсів / скріншот YouTube

Старі джинси можуть стати джерелом не тільки натхнення, але і матеріалів для самих різних творчих проектів.

Якщо ви хочете знайти нове використання для своїх непотрібних джинсів, ми знайшли п'ять просто неймовірних ідей, які багато блогерів відчули на власному досвіді.

Створіть нову сумку

Старі джинси можна легко перетворити в стильну і зручну сумку. Просто виріжте потрібні деталі з тканини, зшийте їх разом і прикріпіть ручки. Цей проект не тільки допоможе вам використовувати старі джинси, але й заощадить гроші на покупці нової сумки.

Зробіть подушки для декору

Якщо ви шукаєте спосіб додати трохи комфорту та затишку у свій будинок, подушки зі старих джинсів можуть стати чудовим вибором. Просто виріжте квадратні або прямокутні шматки тканини, зшийте їх разом, наповніть наповнювачем і закрийте. Ці подушки відмінно впишуться в будь-який інтер'єр і зроблять його більш оригінальним.

Створіть килимок для йоги

Килимок для йоги зі старих джинсів - це не тільки оригінальний, але і екологічний вибір. Для цього проекту вам потрібно вирізати шматки джинсів і з'єднати їх разом, щоб зробити килимок потрібного розміру. Такий килимок прослужить довгий час і стане відмінним супутником для вашої йоги-практики.

Зробіть оригінальні нарукавники

Нарукавники зі старих джинсів - це стильний аксесуар, який можна носити як в повсякденному житті, так і на заходах. Для їх створення вам потрібно вирізати шматки тканини потрібної форми, зшити їх разом і прикріпити застібки. Такі нарукавники будуть мати гарний вигляд на будь-якому образі і додадуть йому неповторності.

Зробіть джинсовий килим

Джинсовий килим - це дивовижний об'єкт, який привнесе у ваш будинок трохи стилю і затишку. Для його створення потрібно вирізати шматки джинсів і з'єднати їх разом, щоб вийшов килим потрібного розміру. Ви можете використовувати джинси різних кольорів і текстур, щоб створити унікальний дизайн.

Це далеко не повний список того, що можна зробити зі старих джинсів. У мережі повно ідей, які можна сміливо брати на замітку:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти