Старі кришки від консервації - скарб: як їх використовують повторно

6 квітня 2023, 07:43
790310
Старі кришки викидати не потрібно - їм можна дати "друге життя".
Як використовувати старі кришки від консервації
Як використовувати старі кришки від консервації / скріншот YouTube

Кришки для закруток важливо купувати нові, а не використовувати минулорічні, навіть якщо вони виглядають як нові. Вся справа в гумовій прокладці під кришкою.

Вона повинна бути новою, еластичною, добре прилягати до шийки банки і не пропускати повітря, але старі кришки не потрібно викидати - їм можна дати "друге життя".

Декоративні підставки

Хочете оригінальні підставки для чашок, але не хочете витрачати гроші на покупку нових? Старі кришки від консервації можуть послужити відмінною заміною! Просто наклейте на них яскраві картинки або оберніть тканиною, щоб створити стильну і функціональну підставку для гарячих кухлів.

відео дня

Магніти для холодильника

Перетворіть старі кришки від консервації в оригінальні магніти для холодильника! Для цього потрібно наклеїти на кришки яскраві картинки або вирізати з журналів і газет цікаві фотографії. Такі магніти стануть відмінною прикрасою вашої кухні і допоможуть не забувати про важливі справи.

Оригінальні кришки для банок

Ви можете використовувати старі кришки від консервації для створення оригінальних кришок для банок (але не для закруток). Просто наклейте на них яскраві наклейки або намалюйте щось своїми руками. Такі кришки допоможуть відрізнити одну банку від іншої і додадуть оригінальності вашій кухні.

Розвиваюча гра для дітей

Створіть розвиваючу гру для своїх дітей зі старих кришок від консервації! Просто намалюйте на них цифри, літери або кольори і попросіть дітей сортувати їх за групами. Така гра допоможе розвинути у дітей дрібну моторику, уважність і логічне мислення.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти