Стильна богиня чи простачка без смаку: як носити леопардовий принт, щоб бути модною

3 лютого 2023, 04:30
Думка про те, що носити леопардовий принт не можна через нібито його вульгарність - помилкова. Головне правильно підібрати всі речі в образі.
леопардовий принт, леопардовий одяг
Як правильно носити речі з леопардовим принтом / фото ua.depositphotos.com

Такий, здавалося б, зухвалий леопардовий принт дійсно досі вважається модним. Правильно підібрані речі зроблять ваш образ неймовірно стильним. Ви будете виглядати неперевершено.

Однак далеко не кожна жінка знає, як правильно носити леопардовий принт. Хтось купує дивні речі, думаючи, що вони дуже модні. Але у підсумку вони можуть виглядати дуже дешево і без смаку.

Вдало підібраний образ може подарувати вам тисячі поглядів захоплених перехожих. Всього однієї речі з леопардовим принтом буде достатньо, щоб привернути до себе увагу і відчувати себе впевнено. Але як же виглядати стильно і не перетворитися у вульгарну даму? Ми підібрали кілька головних правил, які допоможуть підібрати чудовий образ.

Ніяких принтів, крім леопардового

Леопардовий принт вже є акцентом у вашому образі. Він не вимагає "помічників" серед інших принтів. Не варто надягати на себе все і відразу. Найчастіше поєднання декількох леопардових елементів виглядають без смаку.

В цьому випадку також варто відмовитися від одягу яскравих відтінків, страз і масивних прикрас. Все тому, що леопардовому принту не потрібна конкуренція. Речі повинні бути підібрані так, щоб відтіняти "леопард", а не заглушати його.

Як вибрати колір леопардового принта

Класичний чорно-помаранчевий принт виглядає агресивно і в деяких моментах навіть вульгарно. Якщо ви не хочете помилитися, то краще вибрати інші відтінки: сіро-білий, чорно-червоний, жовто-оранжевий. Чорно-білий леопардовий принт виглядає, до речі, нейтральніше за все і з ним може поєднуватися багато речей.

Не варто надягати все і відразу

Як ми вже писали вище, варто надягати лише одну якусь річ з леопардовим принтом і на ваш образ вже будуть звертати увагу. Головне вибирати яскраву річ правильно, звертаючи увагу на свій тип фігури. Адже часто такі речі можуть зробити недоліки більш виразними.

Якщо ви хочете одягнути леопардову спідницю або лосини / штани, то варто звернути увагу на ноги. Такі речі відмінно будуть сидіти на дівчині зі стрункими красивими ногами. Якщо ж вам здається, що у вас є зайва вага або вас не влаштовують ваші ноги, то краще не надягати таку річ, адже вона буде занадто притягувати до себе увагу і без зацікавлених поглядів не залишаться і ваші ніжки.

Що стосується верху в цьому образі, то краще одягнути щось нейтральне і однотонне. Відмінним варіантом стане чорна блуза.

Якщо ви хочете носити плаття з леопардовим відтінком, то краще віддати перевагу звичайному або навіть більш закритому фасону. Якщо ви оберете фасон з глибоким декольте або екстремально коротке плаття, то воно може виглядати вульгарно. Такі речі відмінно поєднуються з класичним жакетом і елегантними однотонними туфлями.

Леопардова куртка або пальто дозволить відтінити простий образ дівчини, яка любить чорні та інші базові відтінки. Такі речі зроблять образ яскравим, але при цьому без зухвалого ефекту.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти