Яскравий манікюр на літо 2022, що зачарує всіх навколо

12 червня 2022, 09:55
Прийшов час дуже сміливого манікюру, який стане справжнім натхненням для багатьох.

Літо - цікавий період для того, щоб почати щось нове. Як правило, в цей час багато жінок готові до кардинальних змін у зовнішності й експериментів в нейл-арті. Тому літній манікюр - завжди особливо яскравий, він вабить соковитими фарбами і незвичайними візерунками.

відео дня

Коли все кругом цвіте, а сонце не шкодує тепла, ідеї дизайну нігтів народжуються легко й швидко втілюються в життя, бо кудись зникають сумніви і ми відкриті до того, на що раніше бракувало сміливості.

Сьогодні ви можете вибрати лак будь-якого відтінку, і вдома або в салоні краси створити найкрасивіший манікюр на літо 2022. Важливо знаходити час для себе і хоча б у манікюрі дозволити собі повну свободу.

Літній манікюр 2022: яскраві ідеї дизайну нігтів

Незвичайний френч манікюр літо 2022

Французький манікюр у 2022 році в тренді, а влітку він стає неймовірним. Ви можете не тільки пофарбувати кінчики на краю нігтя різними лаками, але й зробити форму кінчиків оригінальною, наприклад, щоб лінія йшла навскіс.

Яскравий літній манікюр 2022
Яскравий літній манікюр 2022 / Instagram

Квітковий манікюр літо 2022

Не відкладайте щастя на потім, краще відкладіть проблеми... і створіть стильний манікюр з квітами. Для цього можете пофарбувати нігті будь-яким яскравим лаком, який вам подобається, а один нігтик - білим або бежевим лаком, і намалювати на ньому улюблену квіточку.

Яскравий літній манікюр 2022
Яскравий літній манікюр 2022 / Instagram

Лимонний манікюр 2022

Літо і жовтий колір завжди йдуть поруч, тому не пропустіть можливість створити приголомшливий манікюр, який заряджатиме вас позитивом. Жовтий манікюр з будь-яким малюнком стане для вас промінчиком світла, що завжди зігріє душу. Також не забувайте, що жовтий колір дуже красиво виглядає в дуеті з іншими відтінками, тому щось своє ви точно знайдете.

Яскравий літній манікюр 2022
Яскравий літній манікюр 2022 / Instagram

Літній манікюр фуксія

Якщо не хочете мати клопіт з малюнком, то просто пофарбуйте нігті лаком кольору фуксія і у вас вийде дуже стильний манікюр для теплої пори. Крім того, ви можете на цьому не зупинятися і прикрасити кілька нігтів незвичайним малюнком.

Яскравий літній манікюр 2022
Яскравий літній манікюр 2022 / Instagram

Неоновий манікюр 2022 на літо

Нарешті прийшов час дуже сміливого манікюру, який стане справжнім натхненням для багатьох. Зверніть увагу на насичений і кричущий жовтий, помаранчевий, салатовий, а також червоний, малиновий і синій лаки, які настільки самодостатні, що прикрашати їх малюнками необов'язково. Можете також ці кольори комбінувати між собою - вийде справжній феєрверк емоцій.

Яскравий літній манікюр 2022
Яскравий літній манікюр 2022 / Instagram

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти