Доленосна зустріч та велика пристрасть: астролог розповів, чого чекати на любовному фронті у березні

2 березня 2023, 02:37
Астролог зауважив, що перша половина березня може бути пов'язана з великою імпульсивністю і активним проявом почуттів.
гороскоп, пара, отношения
Астролог розповів, чого чекати на любовному фронті у березні / pixabay.com

У плані кохання і стосунків у березні 2023 року буде багато пристрасті та великих любовних хвилювань. Але милі сваряться – тільки тішаться. Про це в інтерв'ю Главреду розповів відомий астролог Влад Росс.

Як зазначив астролог, цього місяця Венера, планета кохання і стосунків, буде рухатися спочатку знаком Овна, а потім знаком Тельця. Після 17 березня, незважаючи на піст, можна навіть брати шлюб, тому що Венера буде в обителі – в знаку Тельця. Таке розташування Венери сприятиме міцним любовним стосункам.

"Перша половина березня може бути пов'язана з великою імпульсивністю і активним проявом почуттів. У цей час можна відчувати невдоволення своїми стосунками, припускатися помилок, псувати відносини. Овен – не надто затишний знак для Венери, в ньому вона вигнанка. Особливо великих пристрастей слід очікувати в середині березня, коли Венера і Марс будуть робити напружені транзити до інших планет. Тому першу шлюбну ніч або перший секс несприятливо планувати на середину місяця", - розповів Росс.

За словами астролога, ближче до кінця березня, коли Венера буде наближатися до поєднання з Ураном, в особистому житті багатьох будуть відбуватися непередбачувані події. Може несподівано спалахнути нове кохання, відбудеться важлива доленосна зустріч, станеться щось багатообіцяюче.

"Найкращий час для дружніх зустрічей – 30-31 березня. У цей час можна знайти друга на все життя", - додав експерт.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти