Доленосні зміни і оновлення людства: три потужних астрологічних події 5 років

14 травня 2022, 14:01
Що чекає людство з транзитом Урану, Плутона і Нептуна.
Транзит Нептуна
Як транзит Нептуна, Урану і Плутона вплине на людство в наступні 5 років / depositphotos.com/

Транзити далеких від Сонця планет Урана, Плутона і Нептуна, події, які відбуваються раз на кілька років, а то й десятиліть. Вони можуть стати "цеглинками" закладки важливих змін в житті окремих людей і всього людства.

Про те, хто зі знаків стане щасливчиками в найближчі 10 років і зможе втілити задумане і знайти особисте щастя, читайте в матеріалі: Казкове везіння, грошовий успіх і щастя в любові: три знаки зодіаку стануть улюбленцями фортуни на найближчі роки.

У кілька наступних років транзити Нептуна, Плутона і Урану можуть запустити ланцюжок глобальних кардинальних змін. Чим це все може обернутися і як відіб'ється на кожному з нас, розібрався Главред.

відео дня

Уран

Уран буде гостювати в сузір'ї Тільця до 2026 року. Цей період буде складним для багатьох в кармічному плані. Старі помилки можуть нагадувати про себе. Уран зажадає розплати за них. Розташування планети може уповільнити зростання фінансового благополуччя. У 2026 році планета перейде в знак Близнюків. Легкість і комунікабельність знака вийде на перший план. Люди знайдуть більше свободи в спілкуванні. Нестандартність мислення і вміння знаходити спільну мову з оточуючими стають ключами до успіху. З посиленням інформаційних потоків можливий великий прорив у точних науках. Разом з тим притупляються обережність і пильність. І це може таїти небезпеку.

Плутон

Важливий вплив на що відбуваються світові події може надати і переміщення Плутона. До 2023 року він буде знаходитися в сузір'ї Козерога. Цей час буде тривожним, світові події не раз стануть приводом для хвилювання. Практичність і працьовитість знака буде позначатися на багатьох – лінь і апатія поступляться місцем новим досягненням і руху вперед. У цей період багато хто зможе знайти цілі і зарядитися мотивацією для їх реалізації. А з 2023 року з переходом Плутона в знак Водолія ці цілі можна починати втілювати в реальність. Плутон пробуде в знаку 20 років, і вже в найближче десятиліття наш очікують доленосні зміни. Плутон подарує волю до перемоги, впевненість у власних силах і піднесе важливі життєві уроки.

Нептун

До 2026 року Нептун буде перебувати в знаку Риб і це може означати, що люди будуть ставити свої інтереси понад усе. Егоїзм і прагнення до усамітнення розквітне буйним цвітом. З 2027 року Нептун переходить в знак Овна і починає новий зодіакальний рух довжиною в 160 років. З оновленням руху планети може початися оновлення як кожного окремо, так і всього людства. У цей період почне писатися нова історія. Перехід Урану в Близнюки в 2026 році тільки посилить ефект. Людство знайде спосіб боротьби з невиліковними захворюваннями і зможе вивести комп'ютерні технології на новий рівень.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти