Супермісяць 1 серпня: три знаки зодіаку відчують надзвичайне везіння в цей день

31 липня 2023, 17:14
2078
Главред розповість, що відбувається в супермісяць і чим це явище так особливо.
Супермісяць 1 серпня
Супермісяць 1 серпня / колаж: Главред, фото: pexels, УНІАН

Повний Місяць в серпні 2023 року настане з початком місяця, а саме - 1 числа. Цей повний Місяць також називають Осетровим супермісяцем. Астрологи стверджують, що в цей день три знака зодіаку відчують на собі руку везіння і удачі.

Що відбувається в Супермісяць

У Супермісяць місяць наближається до Землі ближче, ніж зазвичай, через що її зовнішній вигляд трохи відрізняється від звичного. У цей день Місяць виглядає більше й яскравіше.

Коли можна побачити супермісяць

Осетровий Супермісяць можна буде побачити 1 серпня о 21:31 за київським часом. Його назву придумали індіанці. Згідно з історією, цей період був найбільш сприятливим для лову Осетра.

відео дня

Кому пощастить у Супермісяць

Позитив і радість

У цей день абсолютно випадково люди, що народилися під знаком Овна, можуть побачити любов в своєму другові і зав'язати романтичний зв'язок, про який ніколи до цього не думали. Все спілкування з людьми в цей день зможе нести позитив і радість.

Почнеться продуктивний час

Супермісяць стане початком нового етапу в житті Стрільців. Люди цього знака зможуть відчути в собі повноту ідей і допомогу Всесвіту і везіння для їх повноцінної реалізації.

Гроші і удача

Ті, хто народився під знаком Козерога нарешті відчують, як добре можна відчувати себе, коли вся робота виконана. Саме в цей день Козероги пізнають всі принади і отримають нагороди за свою виконану працю.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти