Світло, завіса, оплески: топ-4 природжених акторів за знаком зодіаку

13 квітня 2023, 08:45
Не у всіх знаків зодіаку життя схоже на спектакль, але в зодіакальному колі є і такі, для яких сценою може стати що завгодно.
Природжені актори за знаком Зодіаку
Природжені актори за знаком зодіаку / flickr.com (Susan Bynes, judy dean)

Багато хто стверджує, що акторству можна навчиться, мовляв завзятість і самодисципліна можуть і зайцю шкідливі звички прищепити, що вже говорити про те, щоб вміти триматися на сцені. Астрологи цього заперечувати не можуть, проте точно переконані: одні знаки зодіаку - природжені актори, іншим доведеться довго і старанно працювати, щоб блиснути на сцені.

Главред розповість, які знаки зодіаку - найкращі актори, здатні тримати свою аудиторію в зачарованій напрузі до останнього.

Яскрава міміка і експресивність робить з Тельців природжених акторів: вони насолоджуються увагою публіки - на великій сцені або в черзі за кавою, поки розповідають другові анекдот. Для того щоб якомога довше утримувати увагу публіки, вони готові зробити що завгодно. Представники цього знака зодіаку могли б чудово себе проявити і в моно-виставі, і в якості шоумена або конферансьє, адже живе спілкування з публікою, їх реакція та захоплення на обличчях подобається Тельцям навіть більше, ніж власна чарівність на сцені. До того ж вони володіють гострим розумом і високою стресостійкістю, що в умовах конкуренції або роботи понад норму робить їх незамінними.

відео дня

Серед відомих акторів-Тельців Роберт Паттінсон, Джеймс МакЕвой, Аль Пачіно, Меган Фокс, Кейт Бланшетт, Пенелопа Крус та ін.

У всіх спектаклях свого життя Леви грають головну роль - на менше вони не згодні. Лідерські якості, вроджена харизма, і, чого гріха таїти, схильність до самозамилування, зможуть знайти вихід на театральній сцені - цьому знаку зодіаку також потрібна "жива" аудиторія. При цьому знайти себе вони можуть практично в будь-якому жанрі - від оперети з піснями і танцями, до драми з глибокими монологами. Леви мають прекрасний музичний слух і добре володіють власним тілом, тому не тільки добре поставлений голос і вміння триматися на публіці (і насолода цим), а й пластика, що зачаровує, дозволяє цим представникам зодіакального кола міцно облаштуватися в серцях своїх глядачів.

Імениті Леви-актори: Дженніфер Лоуренс, Джейсон Стейтем, Бен Аффлек, Деніел Редкліфф, Шарліз Терон, Сандра Буллок та ін.

Риби - артистичні натури за своєю природою. У звичайному житті вони можуть здатися меланхолійними, або навіть пасивними, але все змінюється, коли мова заходить про мистецтво. Представники цього знака зодіаку володіють неабияким драматичним талантом тому що тонко і безпомилково відчувають емоції - і героя, якого їм належить зіграти, і глядача, який за цією грою спостерігає. Це виходить у них практично несвідомо, тому їх персонажі на сцені або в кадрі завжди відрізняються глибиною, ніби у них є подвійне дно, яке можна розглянути лише затамувавши подих від захоплення.

Брюс Вілліс, Деніел Крейг, Олівія Уайлд, Шерон Стоун, Алан Рікман, Дрю Беррімор - це лише невелика частина найталановитіших Риб-акторів.

Артистичні оратори і талановиті імпровізатори, люди-хамелеони з сотнею обличь і тонною природної чарівності - це все про Близнюків. Тому-то з них виходять відмінні актори, які можуть від комедії до драми дійти за лічені секунди. Їм подобається розважати глядача, але, на жаль, вони витрачають на це набагато більше енергії, ніж отримують, тому швидко вимотуються. Втім, це не зупиняє їх: як тільки вони відновлять сили, вони знову готові зачаровувати, сяяти, виблискувати і переливатися всіма відтінками свого неординарного таланту.

Серед Близнюків на акторській ниві прославилися Джонні Депп, Анджеліна Джолі, Наталі Портман, Ліам Нісон, Ніколь Кідман, Колін Фаррелл та ін.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти