Таємничий манікюр котяче око знову в моді: 4 чарівні варіанти на весну 2023

25 лютого 2023, 19:19оновлено 27 лютого 2023, 19:36
Модний манікюр котяче око, безсумнівно, стане одним з найпопулярніших варіантів цього року. Він елегантний, шикарний і водночас стильний.

У моду на весну 2023 повертається загадковий манікюр котяче око. Візуально здається, що на ваших руках одночасно трохи оксамиту, трохи блиску, і все це "приправлене" жменькою металу. Цей весняний манікюр стане ковтком свіжого повітря для тих, кого затягнула рутина - він яскравий, трохи зухвалий і сміливий!

відео дня

Модний манікюр весна 2023 котяче око стане родзинкою вашого образу, і подарує вам неймовірні емоції – ваші руки стануть магнітом для оточення, та й ви самі будете невпинно милуватися переливами на нігтях. Неповторна гра світла і тіні додасть нігтям нотку гламуру, і в цьому особлива велич.

Таємничий манікюр котяче око, безсумнівно, стане одним з найпопулярніших варіантів цього року, і без перебільшення можна сказати – йому судилося займати панівні позиції на вершині модного Олімпу ще довго, адже він вражає уяву.

Що таке котяче око в манікюрі? Все просто. Це не банальний блискучий нейл-арт. Вся суть - в магнітних пігментах, які містяться в спеціальних лаках для нігтів. І ось майстер манікюру за допомогою спеціального магніту може відтворювати на нігтях різні ефекти – від смуг до бархатистості. Так виходить котяче око на нігтях.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який саме манікюр котяче око заслуговує на увагу навесні 2023 року, а в нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки для натхнення.

Отже, весняний манікюр котяче око - 4 чарівні варіанти, які підкорять серця всіх:

1. Нюдовий манікюр 2023 котяче око

Робіть ставку на світло-рожевий і ніжно-фіолетовий лаки – і як результат отримаєте весняний манікюр невимовної краси, від якого неможливо відірвати погляд.

Манікюр котяче око 2023
Манікюр котяче око 2023 / Instagram

2. Манікюр котяче око з ефектом льоду

Особливо ефектно виглядає трохи холодний манікюр котяче око срібло. Він елегантний, шикарний і водночас стильний і сучасний. Такий манікюр стане ідеальним рішенням для вольових жінок, які точно знають, чого хочуть від життя.

Манікюр котяче око 2023
Манікюр котяче око 2023 / Instagram

3. Зелений манікюр весна 2023 котяче око

Навесні, коли пробуджується природа, зелений колір і всі його відтінки в фаворі, тому сміливо розливайте ці барви на своїх "котячих" нігтях. Такий манікюр сподобається багатьом, адже кожен нігтик стане своєрідним "смарагдом", який прикрашає руки.

Манікюр котяче око 2023
Манікюр котяче око 2023 / Instagram

4. Кольоровий манікюр котяче око 2023

Якщо ви віддаєте перевагу коротким нігтям, то можете взяти на озброєння цей варіант. Просто подаруйте кожному нігтику певний колір, який вам подобається - і все! Такий весняний манікюр - універсальний, адже пасуватиме під будь-який одяг.

Манікюр котяче око 2023
Манікюр котяче око 2023 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти