Такий продукт є у кожного на кухні: як правильно зберігати символ багатства в будинку

3 січня 2023, 14:30
Як правильно зберігати борошно та крупи в будинку, щоб вони принесли багатство і щастя.
прикмети для дому, прикмети для кухні
Прикмети для кухні / pixabay

Якщо у вашому будинку постійні сварки, неприємна аура і одні розчарування, то варто перевірити свою кухню. Як кажуть експерти, за допомогою таких речей можна легко налагодити атмосферу у вашій оселі.

Всі звичайнісінькі продукти, які є на кожній кухні, можуть приносити в будинок, як удачу, так і розчарування.

Щоб у вашому домі ніколи не виникало сварок, зберігайте сіль та цукор в різних шафках.

Цукор, сіль та всі крупи ніколи не залишайте відкритими. Такі продукти завжди повинні бути щільно закритими кришками або зав'язані гумками. Якщо недбало ставитися до таких продуктів, то навколо вашого будинку будуть ходити постійні плітки.

Цукор та сіль потрібно зберігати в непрозорих баночках. Вірили, що за допомогою цукру та солі можна накликати на вас неприємності.

Якщо у вашому домі є пшенична крупа, зберігайте її тільки в контейнері із золотою кришкою. Вважається, що пшоно ознака щастя у вашому домі.

Якщо виникли проблеми у вашому житті, варто по кутах будинку розсипати трохи манної крупи. Вірили, що вона допоможе скоріше позбутися від негараздів.

Головним символом багатства завжди було борошно. Це продукт потрібно ховати якнайдалі від сторонніх очей. Навіть зараз борошно продають в паперовій упаковці. Зберігати борошно потрібно в щільній упаковці та намагатися не розсипати. Якщо у вашому будинку часті сварки та проблеми з фінансами, насамперед варто звернути увагу на цей продукт.

Також дбайливо варто ставитися до лаврового листа. Найкраще його зберігати в прозорій банці на кухні. Лавровий лист буде служити вашому будинку захистом від пристріту та проблем, а ще допоможе зберегти запах.

читайте такожНайчорніший день року: прикмети на 4 січня, які не можна порушувати

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти